Най-горещите тенденции в макияжа

Горещите летни тендеции. Подгответе се!

С наближаването на края на модните столици по света, стават съвсем ясни и тенденциите, които ще бъдат повече от горещи през идващото лято на 2011 година. Ето какво предпочитат дизайнерите и наложиха на своите ревюта в Ню Йорк, Лондон, Москва и в момента показват в Милано.

Lanvin, YSL, и Giorgio Armani изненадаха като скочиха смело в решението да представят моделите си с много светъл, ярък и смел макияж. До сега на това се решаваха изключително младите дизайнери, а класиците предпочитаха по-семплите вариации в грима и акцент върху дрехите.

Ето най-интересното и новото, което видяхме на модните подиуми.а

Безцветни или супер одебелените вежди. Сякаш дошли от бъдещето, прозрачните или бели вежди бяха сред най-срещания макияж. Най-честата причина, поради която дизайнерите и гримьорите взимат решение да накарат веждите на моделите да "изчезнат" е желанието да насочат вниманието върху очите. В другата крайност също се роди нова мода при лицата - веждите да бъдат много одобелени, като през 80'те, когато техен законодател стана Синди Крауфорд. Помните ли?

Мокра и прибрана назад коса. Жените са новите мъже и мъжете се феминизират - факт. Доколко сме съгласни с това или не сме - няма значение. Повечето от горещите прически на лятото са направени директно върху мокра коса. Ако пък искате да заложите на сигурното през лятото, то загладената назад коса е вашият избор. И то не само на плажа, а дори в клуба на лудо парти.

Тюрбанът. Giorgio Armani и Moschino са категорични: аксесоарът на лятото е тюрбанът! И въпреки че много от модните диктатори се съмняват в актуалността на тюрбанът в ежедневието, ние смятаме, че това е много свежо, органично и оригинално решение. Отделете подобаващо внимание при избора му и винаги се ръководете от материята, а след това - от цвета. Подходящи са всякакви гркърпа, стига, разбира се, те да стоят красиво на овала ви.

80'те. Както при дрехите, така и в грима ще царуват ярките тонове - неоново жълто, зелено, синьо и розово. Колкото по-цветно, толкова по-модерно. Дори Dior залагат на поп-арт тенденцията в макияжа. Червилото е много пъстро, видяхме дори модели с различни цветови решения за горната и долната устна. Миглите са много плътни, а вниманието е към долния клепач.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay