Пера, змийска кожа и сатен за краката ви

Изкуство за краката ви

Въпреки че в момента ни вълнуват повече летните дрехи, някои дизайнери вече са готови с есенните си предложения. Обувките, които ви представяме, са съвкупност от пера, имитация на змийска кожа, сатен и бижута. Може да звучи претруфено, но всъщност моделите до един са красиви. Много красиви.

 

Тази елегантна колекция е дело на ветерана в модната индустрия Гаетано Пероне. Преди да достигне тези висоти в дизайнерските среди, Пероне се е учил на занаят от Антонио Берарди. По време на работата си в обувната компания, Гаетано е имал възможността да развие своите умения, след което е напуснал, за да ръководи модната къща на друг магнат – Салваторе Ферагамо.

 

Малко по-късно Пероне работи за няколко луксозни марки, като например Kenzo, Sergio Rossi, Christian Dior. Най-голямото предизвикателство пред дизайнера обаче са последните три години, в които той създава обувки и кожени аксесоари за Alexander McQueen.


Новата му колекция не може да се сравни с нищо. Класата на дизайнера личи от километри – дори капачките на токовете са изискани. Обувките му са повече от аксесоар. Те са изкуство!

7 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.04.2011|10:57
"Новата му колекция не може да се сравни с нищо. Класата на дизайнера личи от километри – дори капачките на токовете са изискани. Обувките му са повече от аксесоар. Те са изкуство!" Напълно споделям това мнението. Тези обувки не са просто обувки, а истински бижу за едни изискани и стилни жени, каквито определено ще бъдат притежателките им.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay