Пролетните тенденции в косите са вече тук

Пролет в косите

Въпреки че навън още е зима, не можахме да се сдържим и обърнахме поглед към пролетните тенденции в цветовете на косите. На теория има хиляди тоналности, от които да избираме, но на практика всички са отенъци на русото, червеното, черното и кестенявото. Особено важно е да вземете под внимание тона на кожата си преди да предприемете драматична промяна. Ето как да добавите руси, кестеняви или червени отенъци по неповторим и свеж начин, независимо дали искате да се завърнете към естественият си цвят или напротив – да го промените тотално.

 

Слънчево настроение: Искате да бъдете блондинка през пролетта? Сбогувайте се с платинените кичури и кажете "здравей" на луксозните златисти отенъци. Русото значително се затопля тази пролет. За да направите цвета си по-дълготраен, изплакнете косата си с хладка вода накрая на душа. Това затваря кутикулите, придава блясък на косата и задържа цвета. Постарайте се да избягвате горещата вода.

 

Мистерията на тъмните изкуства: Времето се затопля, но не и кафявите и черни тонове, чийто палитри се променят значително. Фокусът пада върху карамелените и медни отенъци, но вече пречупени през призмата на бледото мляко с какао, фъстъченото масло и кафявото с лилава основа. Заложете на един тъмен и пълен с блясък с тон.

 

Огнен темперамент: От поп сцената до модния подиум, топлите червени коси са навсякъде и изглежда ще останат още дълго. Ако се боядисвате вкъщи е важно да знаете, че цветът няма да стане същият като този върху кутията. Ако имате меко кафява коса, цветът ще бъде максимално близък до този на снимката, а ако имате тъмна коса - тя най-вероятно ще изсветлее. Затова ако смятате коренно да промените цвета си е най-добре да отидете при професионалист и заедно да изберете тоналност, която да отива на кожата ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay