Секси с коктейл в ръка

Плажни мечти

Вече имам наум няколко варианта за почивка на море, а женската ми суета не позволява да оставя нещата непланирани. Или по-скоро "неизмечтани". Иска ми се да съм на горещия пясък възможно най-дълго време, без обувки и дрехи, само по бикини.

 

 

Хващането на тен под жаркото лятно слънце обаче върви ръка за ръка с незаменимите коктейли. Барът е на две крачки от хавлията ми, обличам любимата си туника и се разполагам удобно на мекото бяло сепаре.

 

 

Толкова е приятно да усетя ефирната материя на плажната си рокля. Току-що целунатата от слънцето кожа на моето тяло умира за това. Ето защо намерих няколко опции за супер секси плажно облекло. Доколкото парче прозрачен плат с размерите на шал може да бъде наречено така...

 

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.05.2011|12:12
Плажните рокли и туники са толкова удобни и леки, че няма жена която да не ги обожава. Аз също обичам да прекарвам по-голямата част от почивката си на плажа и да пия коктейли на близката гъба, а не ми е приятно да седя по бански, затова с една такава удобна дреха си решавам проблема. Този тип рокли са удобни и в градски условия, за ежедневието ни, така че не е нужно да седят в гардероба ни и да чакат до следващото лято.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay