Типично по мъжки: Тото и Бачорски се събраха да мрънкат

Типично по мъжки: Тото и Бачорски се събраха да мрънкат

Популярните личности Тото от "СкандаУ" и Даниел Бачорски, известен още като топ чистача на републиката, се събраха на подкаст, за да обсъдят трудностите на славата и предизвикателствата, пред които са изправени знаменитостите в България.

Тото, говори открито за обществената реакция след скандала с бившия баскетболист Тити Папазов. Той сподели: "Беше наистина тежко. Цялата страна сякаш се обърна срещу мен. Хората ме наричаха с всякакви имена и ме обвиняваха за неща, които не съм направил." Въпреки тези трудности, Тото остава позитивен и благодарен за подкрепата на истинските си фенове.

Тото не спира да се жалва как това е разбило живота му и как е изкарал всички негативи върху близките си.

От друга страна, Даниел Бачорски, разкри борбите си в личния живот. Той сподели, че бракът му е бил на ръба на провала и е трябвало да работи усилено, за да запази връзката си. Въпреки това, той остава оптимист и вярва, че комуникацията и взаимното уважение са ключови фактори за успешен брак и обяви, че вторият сезон на популярния му уеб сериал "Бачорски Златната ябълка" ще излезе скоро. Макар, че семейството е разбито и брат му Наско пак е в комуна, заради слабостта си към наркотиците.

Като цяло, Тото и Даниел Бачорски използваха платформата на подкаста, за да изразят своите мисли и чувства относно живота на публични личности в България. Не пропуснаха и да се похвалят един друг, колко велики и специални са.

Източник: Novinite.bg

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay