Линда изоставя Кирил Петков в най-трудния му момент

Линда изоставя Кирил Петков в най-трудния му момент

Съпругата на Кирил Петков, Линда Макензи-Петкова, планира да го изостави в разгара на политическата буря в България и да се завърне в родната си Канада. Като сладкар, Линда желае да си почине от стреса, заобиколил семейството ѝ по време на изборите, където партията на Петков се представи слабо и загуби значителен брой избиратели.

През цялото време преди изборите Кирил Петков е бил под голямо напрежение, предчувствайки предстоящия негативен резултат. Неговият силно емоционален и екстровертен характер прави съжителството с него предизвикателство, което кара Линда да търси почивка. Сега тя планира да прекара следващия месец в Канада, където ще бъде по-близо до семейството си, включително баща си и сестрите си Шерил и Даяна, които живеят далеч.

Докато Линда отсъства, сладкарницата ѝ за безглутенови сладкиши в центъра на София ще продължи да работи под ръководството на нейните доверени служители. Семейството на Линда в Канада очаква с нетърпение нейното завръщане и непрекъснато я насърчава да ги посети по-често. С тази почивка Линда се надява да намери спокойствие, да смени обстановката и да прекара качествено време със семейството си.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay