Майчинството промени Марая Кери

Мама Марая - променена жена

Майчинството промени Марая Кери

Американската певица Марая Кери, която в края на април роди първите си две деца, научила истинското значение на думата "жена", след като станала майка, пишат медиите отвъд Океана.

 

Изпълнителката на "Touch My Body" роди близнаците Монро и Морокан Скот на 30 април тази година, когато според съпруга й Ник Кенън певицата се променила напълно към по-добро.

 

"Днес тя наистина се наслаждава на факта, че е жена. Цялото това пътешествие, приключение отвори очите й. Попитайте я, тя също ще ви го каже", сподели гордият баща. Ник освен това призна, че появяването на бял свят на децата е оказало огромно влияние и на неговия живот. "Това обаче е просто началото. Очаквам да се променя още повече. С всеки изминал ден двамата с Марая растем и се опитваме да го правим по най-добрия начин, защото знаем, че един ден служим за пример" на децата, отбеляза още Кенън. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.06.2011|15:00
Всяка жена се променя след като роди. Едва тогава осъзнаваме за какво живеем и какво е нашето призвание. Едно дете винаги осмисля живота ни и започваме да гледаме на него с други очи. Разбира се Марая не прави изключение, дано обаче скоро видим малките сладури.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay