Орландо Блум за актьорските и житейските предизвикателства

Най-важната роля за Орландо е бащинската

Орландо Блум разкрива, че обича да играе такива персонажи, които успяват да го предизвикат, пише digitalspy.co.uk. Актьорът признава, че избира ролите си внимателно и към всяка има различен подход.

 

В телевизионното шоу "Lorraine" Блум споделя: "Когато сценарият е добър, персонажът е готин и хората, които работят по проекта, са професионалисти - тогава аз ужасно много се ентусиазирам. Току що приключих снимките по филма "Тримата мускетари". Беше страхотно и много забавно. Трябваше да играя Дука на Бъкингам. Представих си го като голямо кисело дете."

 

В шоуто Блум разказва и за семейството си. В началото на месец януари актьорът и съпругата му Миранда Кер се сдобиха с първото си дете. "Къпем се заедно. Изживяваме прекрасни моменти заедно. Да бъдеш баща е велико нещо. Лудост е, защото жената носи това дете в себе си девет месеца и напълно осъзнава, че в нея живее едно малко същество. Но за мъжа сякаш изневиделица се появява едно бебе. Но синът ми е прекрасен. Бащинството е най-важната ми роля."

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.01.2014|10:41
"Най-важната роля за Орландо е бащинската" - имах се аз тя да не е най-важната.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay