Чарли Шийн остана без децата си

Чарли Шийн остана без децата си

Чарли Шийн остана без децата си

Актьорът от любимия ни сериал "Двама мъже и половина" Чарли Шийн има незавидния талант да попада под светлините на прожекторите, но заради скандалите около личния му живот.

 

След като снимките на хитовата комедия бяха прекратени заради публичния сблъсък между Шийн и продуцента на ситкома, Чък Лори, актьорът беше лишен и от друга важна ролятази на баща. Полицията е отвела двамата му сина, след като майка им, Брук Мюлер, е получила временна ограничителна заповед срещу Шийн.

 

Двамата не бива да се доближават на по-малко от 90 метра един от друг. Децата обаче няма да живеят и при майка си, тъй като тя все още е на възстановителна програма и има право да ги вижда само по няколко часа дневно. 

 

Въпреки странното си поведение, актьорът не губи подкрепата на феновете си – само за осем часа той успя да събере 600 000 последователи в Twitter. А за да се върне в сериала, Шийн заяви, че заплатата му ще трябва да бъде вдигната на 3 млн. долара на епизод от 1,8 млн. долара, които и без това го правят най-високо заплатеният актьор в американски сериал.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay