Тя е жената! А той е единственият за нея...

Диаманти на промоция!

Ако искате да очаровате вашата любима жена, мъже, забравете за "Tiffany's”!

 

Отидете в Costco. Сега те продават красив платинен пръстен с един единствен, изкусно полиран диамант 6.77 карата. И верни на традицията и принципите си, от Costco предлагат пръстена на значително по-ниска от реалната цена.

 

Според IGI (Международния институт по гемология) стойността на пръстена със солитер е 1 601 875 долара, но от Costco ви спестяват 601 875, което не е никак малко. Ако не знаете за какво да ги похарчите, свържете се с нас – ние ще ви дадем невероятни идеи!

 

Оказва се, че Costco предлагат диаманти от 2005 г., когато за пръв път пускат на пазара пръстен с жълт диамант за 180 000 долара. Проследявайки действията и предложенията на компанията, започваме да си мислим, че скоро ще включат и нов отдел в магазините си – сватбен салон. Само преди месец най-големият търговец на дребно в света обяви, че сключва договор с дизайнерката Кристи Кели за създаването на колекция от сватбени рокли (цените варират около 699-1399 долара).

 

 

В случай, че все още се колебаете дали това е Тя, Costco може да се окаже катализатора за вземането на трудното решение, защото красивият годежен пръстен е само един.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay