Гала на 44 и с ново име

Гала на 44 и с ново име

Галя стана официално Гала
Галя стана официално Гала

В неделя най-популярната водеща у нас - Гала - навърши 44 години. И си подари дълго обмислян подарък, личен, само за нея. За някои може да звучи странно, но Гала отдавна смятала, че е време да смени името си и... го направила.

В паспорта на блондинката фигурира новото ѝ име, с което я познава цяла България - Гала. За да отговори на спекулациите, че крие и дори, че се срамува от рожденното си име, тв водещата каза, че никога не е криела името си, вписано до сега в личните й документи. И то цели 44 години е било Галя Тенева.

Гала разкри в "На кафе", че не се притеснява от това, че "хората говорят", защото смята, че е направила най-правилното за себе си и за това да се чувства добре и комфортно в кожата си. Като аргумент за смяната на името си тя посочила безспорният факт, че е придобила национална известност не с Галя, а Гала, което пък я е накарало да се почувства по-естествено с прозвището си.

"Чела съм за себе си, че рожденото ми име било Галина, или Гълъбина, всъщност съм родена като Галя.", разкри водещата, която дискутираше в студиото си значението на името в живота на човек с известна номероложка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay