Идеи за коледно настроение

Идеи за коледно настроение

Идеи за коледно настроение

Коледа вече чука на вратата. По радиото чуваме все повече празнични песни, филмите на тази тематика също започнаха. Големите магазини са окичени с пробляскващи светлинки и подхранват коледния дух. Свързваме тези празници с много традиции, предавани от поколение на поколение. Някои от тях все още спазваме, а други приемаме като отживелица. Тази година обаче се запитахме какво би ни създало още по-празнично настроение, което да направи Коледа още по-хубава? Ето нашите предложения:

 

Цял месец изпълнен с коледни звънчета

Не едно или две радиа пускат само коледни песни от началото на декември. Освен това има много албуми компилации от традиционни и нови празнични мелодии. Тази музика зарежда с добро настроение и усмивки още от началото на месеца.

 

Ръчно изработени картички

Те ще зарадват и поласкаят близките ви със специалното внимание, което им обръщате. Отделете някоя събота и в компанията на приятелки или пък на някой хубав коледен филм ръчно изработете картичките и напишете оригинални и интересни пожелания. Ето нещо весело и забавно, което ще изненада и зарадва любимите ви хора.

 

Заслужена почивка

Преди празника отделете време само за вас. Вие преценете как, къде и с кого ще го прекарате. Можете да се поглезите с ден в любимия ви спа център, посещение при маникюристката или пък дълъг и разточителен обяд с приятелки в някой приятен ресторант. 

 

Коледната сутрин – време за лакомства и горещо какао

 

След традиционната и обилна вечеря на бъдни вечер, коледната сутрин е идеалният момент да се излежавате, да се отдадете на дълга лежерна закуска, придружена с кафе или топло какао, и да се наслаждавате на всеки един миг от празничния ден. Забравете ранното ставане и суматохата, бързането за празничен обяд с роднини и целодневното готвене. Все пак преди всичко Коледа е празник и трябва да й се насладите.

 

Спокойствие и тишина

Ако ви е омръзнало от шума и суматохата на големия град, защо не вземете семейството, ако сте необвързана близките си приятелки, и не заминете за някое тихо и приятно кътче, където да се отпуснете и да си починете. 

 

Независимо дали смятате да приложите някоя от идеите ни или да се насладите на Коледата по свой начин, не забравяйте да цените моментите на щастие с любимите хора. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay