Даниел Радклиф призна, че си има приятелка

Англичанка "омагьоса" Даниел Радклиф

Даниел Радклиф призна, че си има приятелка

Актьорът Даниел Радклиф, известен с ролята си на момчето магьосник Хари Потър, е потвърдил слуховете, че си има приятелка, пише сайтът teenhollywood.com. Актьорът е признал, че двамата в момента са разделени, но само заради това, че той играе на Бродуей.

 

Миналата година се говореше, че младият актьор се среща с Олив Юниак, дъщерята на продуцента на филмите за Хари Потър Дейди Хейман, но Радклиф така и не потвърди слуховете. Сега неговите фенове са щастливи да научат, че любимецът им си е намерил сродна душа и разкрива връзката си.

 

Актьорът е отказал да назове името на приятелката си, но е разкрил, че тя живее в Англия и прекарва много време с него в Ню Йорк. Момичето обаче започва нова работа, което в комбинация с ангажиментите на Радклиф на Бродуей, е причина двамата да се виждат рядко.

 

Пред USA Today Даниел е казал: "Тя идва при мен колкото се може по-често. Сега започва нова работа и няма да се виждаме няколко месеца." Запитан дали момичето, спечелило сърцето му, е актриса, Радклиф отговорил: "О, не! За бога, не!", като допълнил, че не иска да разкрива идентичността ѝ за нейно добро.

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.12.2013|10:57
Радвам се че си има вече приятелка, да не го мислим, значи
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay