Дейвид Бекъм иска 25 милиона от лъжлива любовчийка

За честта на Бекъм

Дейвид Бекъм иска 25 милиона от лъжлива любовчийка

Дейвид Бекъм подаде клетвена декларация, с която категорично отрича някога да е правил секс с проститутката, която твърди, че е спала с него поне пет пъти през 2007 година.

 

Английската футболна звезда поведе дело за клевета на стойност 25 милиона долара, срещу списание In Touch, но искът му бе отхвърлен в понеделник, 14.02 от окръжния съд в Лос Анджелис.

 

Историята в ориентираното главно към звездите списание твърди, че Бекъм е изневерил на съпругата си Виктория с проститутка.

 

Съдия Мануел Реал постанови, че Дейвид е публична фигура и обвиненията в измяна ще са от публичен интерес, но от друга страна няма доказателства, че историята е публикувана със злоба. 


Докато делото се разглеждаше, Бекъм подаде декларация с иск за 25 млн. долара срещу момичето на повикване Ирма Ричи и издателите на списание In Touch Weekly. В декларацията футболистът определя обвиненията на Ничи за "двусмислено неверни".

 

В документи по делото Бекъм настоява, че "не познавам тази жена, още по-малко съм изневерил с нея на жена си или съм ѝ плащал за секс. Показанията на Ирма Ричи причиниха на семейството ми и мен голям емоционален стрес и засегнаха неблагоприятно личния и професионалния ми живот", казва Бекъм.

 

Оригиналната история публикувана от списанието, издадена през октомври, твърди че Дейвид е изневерил с Ничи в 5 различни случая през 2007 година, включително в известен хотел в Лондон. Проститутката подметна, че дори е правила тройка с футболиста. 

 

Представител на звездата обяви шокиращата новина, след като беше публикувана, и нарече клеветите "напълно неверни и абсолютно смехотворни", както бе казано на списанието преди да ги пусне за печат. "За съжаление живеем в свят, в който списания могат да твърдят каквото си поискат и да вярват, че ще им се размине.", допълва той.

 

От своя страна списание In Touch настоява, че са публикували "история, чиито подробности бяха специално потвърдени от наш екип и някои, които са в пълно съответствие с личния ни доклад, както и за други масово разпространени истории, които говорят за още изневери на Бекъм, включително с поне една проститутка." 

 

Съобщава се, че Ничи съди обратно Бекъм под претекст, че ѝ е нанесъл "емоционални и физически болка и стрес".

 

Историята продължава, а развръзката тепърва предстои - дали ще има победител в неравната битка между Бекъм и платената любов?

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay