Темата за секса – трудна за Дейвид Бекъм

Семейство Бекъм отблизо

Секссимволът на поколения жени и един от най-известните футболисти Дейвид Бекъм не се различава от обикновените хора, особено когато става въпрос за ролята му на баща. Оказва се, че като всеки родител и Дейвид посреща с притеснение разговорите за птичките и пчеличките с децата си.

 

На 35 годишния футбулист и на съпругата му Виктория им се е наложило да разговарят с по-големия си син Бруклин по темата за секса след като го записали в ново училище.

 

В интервю за радио шоуто KIIS FM Бекъм разказва за бащинските си неволи: „Бруклин вече ще посещава ново училище и не е лишен от женско внимание. Затова се наложи да поговорим с него.“ Футболистът също така обяснява, че се е наложило съпругата му да поеме топката, тъй като той не е успял да издържи докрай разговора и погледа на сина си, изпълнен с притеснение и по детски чиста насмешка. Колкото до това кога наследникът на звездната двойка ще излезе на първата си среща, бившият английският национал оставя това решение изцяло на по-големия си син и на гласа на сърцето му.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay