Любовен китайски хороскоп за Годината на коня

Вижте как ще се чувства сърцето ви през 2014, ако сте плъх, змия, маймуна или друга животинка от китайския зодиак

Любовен китайски хороскоп за Годината на коня

Според китайския календар утре (31.01.2014) започва Годината на зеления или син дървен кон. Очаква се за повечето хора тя да бъде забързана, изпълнена с много цели за постигане във всяка сфера, но също и с необходимия късмет за тяхното успешно и навременно изпълнение.

По-интересно е обаче да видим какво предвижда "галопиращата" година за всяко животно от китайския зодиак поотделно.

Вероятно знаете, че китайските знаци не се определят според месеца на раждане, както при западния зодиак, с който сме по-запознати. Източните зодии зависят от годината, в която сте се появили на бял свят. Ако все още не сте го правили, можете да разберете кое е вашето животно от тази таблица:

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняВНИМАНИЕ! Tъй като при китайците Нова година не съвпада с нашата, а променя датата си, родените през януари и февруари не бива да се доверяват безрезервно на показаната таблица. Нека за всеки случай направят допълнителна справка тук. Трябва само да въведете точната си дата на разждане и ще можете да бъдете сигурни кое животно отговаря на вашата личност. 

А ето и какво ще се случва в любовния живот на всяка от 12-те зодии през 2014:

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняПлъх 
Това със сигурност не е щастливата му година - особено що се отнася до жените, родени в някоя от годините на плъха. Мъжете имат малко по-голям шанс да намерят любовта в близките месеци. При всички положения, и двата пола трябва да полагат специални усилия за контрол над характера си. Да избягват караниците не само с обекта на специалния си интерес, но и с останалите си близки и приятели - те също могат да попречат на връзката.

Ако все още търсите идеалната си половинка, шансът да я срещнете се крие в това да отделяте повечко време и пари за социалния си живот. Отидете по-далеч, отколкото сте свикнали. В случай, че вече сте влюбени, полагайте специални усилия за поддържане на искрата и добрите отношения. За сериозно обвързаните се препоръчва да планират интересна романтична ваканция.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняВол (Бик, Крава) 
Няма да останете сами през 2014, дори е възможно да изживеете нова силна любов. Но имайте предвид, че връзките, започнати тази година, вероятно няма да завършат добре. Ще има болка и сълзи. Сценарият е следният: вие искате сериозна връзка, а човекът отсреща не е готов да ви я даде.

Ако пък си имате такива дългогодишни отношения, проблемите ще идват от вашата склонност към подозрения, недостатъчно доверие, критики, оплаквания и нараняване на другия. Определено трябва да се опитате да бъдете по-толерантни, за да си изкарате спокойна и приятна любовна година.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняТигър 
В любовно отношение ви очакват месеци с преобладаващо щастие. То ще бъде пълно, ако обектът на вашия интерес е зодия кон или куче. Ако вече имате връзка, сега е времето да я задълбочите.

Евентуални проблеми могат да се очакват от трета страна. Ако забелязвате странни неща, помислете добре и разберете кой се опитва да сипва отрова в отношенията ви. Но не подхождайте с извадени нокти към него. Спонтанната и неразумна реакция може да превърне този човек в победител.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняЗаек 
През 2013 може и да не ви е вървало особено в любовта, но новата година ще бъде съвсем различна - изпълнена с щастие и романтика. Социалният ви живот ще бъде прекрасен. Хората ще ви обръщат много повече внимание от обикновено. Ще остават завладяни от външния вид и излъчването ви. Това е добра предпоставка за започването на нова връзка, ако търсите такава.

2014 е много подходяща и за по-решителна крачка: годеж, сватба, дете... Единственото, за което трябва да се стараете, е да уважавате достатъчно чувствата и мнението на половинката си. Останалото ще се нареди от самосебе си.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняДракон
По-добре се съсредоточете върху други важни за вас неща, тъй като 2014 няма да е нищо особено за вас в романтично отношение. Ако търсите любовта, ще трябва да се въоръжите с търпение - едва ли ще я срещнете в близките месеци. Все пак имате някакъв шанс през март, август, септември и ноември.

Ако вече имате връзка, не се старайте да я задълбочите точно сега. Важното е да я запазите. И един съвет за женените/омъжените - ще бъдете доста заети с финансите и кариерата си, но все пак се старайте да обръщате внимание и на партньора.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняЗмия 
За змийчетата Годината на коня е една прекрасна любовна година. Няма нужда да изпадаме в подробности - самотните ще си намерят половинка, влюбените ще изградят стабилни връзки, дългогодишно обвързаните ще изживеят нов романтичен период с партньорите си.

Съдбата няма да бъде благосклонна към вас само в една ситуация - ако се опитате да поддържате две връзки едновременно!


Любовен китайски хороскоп за Годината на коняКон 

Въпреки че това си е неговата "година", той няма да изживее кой знае колко разтърсващи любовни трепети. За сметка на това му се очертава да бъде много успешен в кариерата, също и разнообразен социален живот. Ако се опитва да задълбочава започната връзка твърде бързо, другият може да се отдръпне. 

Женените/омъжени кончета по всяка вероятност ще преживеят сериозни дразги с половинката си, но ако не ги взимат присърце, нещата сравнително безболезнено ще си дойдат на мястото. Ето защо наистина е по-добре да се съсредоточите върху работата и хобитата си, вместо да насилвате каквото и да било в личен план.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняКоза (Овца) 
Очаква ви плодотворна година в любовно отношение, особено ако сте жена. Ако досега сте имали неразбирателства с партньора, те по всяка вероятност ще се изгладят. Шансът през 2014 да срещнете идеалната половинка е много голям. За целта бъдете отворени към всякакви запознанства, дори и когато те са организирани от родителите ви.

Семейният живот на задомените овичици (или козички) ще бъде безоблачен и много спокоен.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняМаймуна 
Нищо особено няма да ви се случи в любовен план. Въжможна е кратка афера, но от нея няма да се получи нищо сериозно. Ако все още търсите любовта, замислете се дали не трябва да промените поне част от обкръжението и начина си на живот. Изглежда в тях просто няма да намерите подходяща половинка.

Натовареният график през 2014 няма да ви оставя достатъчно време за задълбочаване на отношенията с партньора. Старайте се поне да не ги влошите. Възможни са дразги, но ако подхождате с присъщата си мъдрост, би трябвало да ги преодолеете сравнително лесно.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняПетел
Ако досега не сте били твърде сериозно обвързани, тази година определено ще имате късмет в любовта. Шансовете да откриете такава, която наистина си заслужава, са много големи - особено за мъжете петли. Покрай раздвижения си социален живот те ще завържат много нови познанства.

Що се отнася до женените/омъжените представители на зодията обаче, очакванията не са чак толкова добри. Ако се опитат да поддържат извънбрачна връзка, ще претърпят големи финансови и емоционални загуби.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняКуче 
Очертава се много добра година в любовно отношение. Подходящо е жените да станат булки. Що се отнася до мъжете, те ще бъдат доста по-популярни сред противоположния пол, отколкото са били през последните години. Ще си имат конкуренция обаче, така че трудно ще стигнат до наистина стабилни отношения.

Ако връзката ви е започнала преди Годината на коня, но досега не е била достатъчно сериозна, времето е подходящо, за да се заемете с опознаването на семейството на половинката си. Вече задомените ще се радват на много любов у дома, жените с тази зодия ще бъдат особено мили и грижовни.

Любовен китайски хороскоп за Годината на коняПрасе (Глиган, Свиня) 
Ако сте свободни, тази година имате добри шансове да намерите подходяща половинка. За целта обаче трябва да се постараете да преодолеете някои от присъщите си черти. Опитайте да показвате по-ясно нежната си страна. Не съдете хората от пръв поглед. Научете се да показвате силните си страни и сред хора, така че да ви забелязват по-осезаемо.

Ако имате брак, той ще бъде наистина щастлив през 2014. Освен ако не се опитате да поддържате и странична афера - тогава ще се наложи да страдате много.

Ако ви е забавно и интересно да следите публикуваните при нас хороскопи и психологически тестове, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!

40 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



20
Не е посочен 31.01.2014|20:32
Любов да има и хората да се обичат това е най - важно.
19
Не е посочен 31.01.2014|15:47
Значи да се надявам на безоблачно любовно бъдеще. ;)
18
Не е посочен 31.01.2014|14:44
Дай Боже всички да се радваме на щастие в любовта, тъй като тя е тази, която ни води и окрилява.
17
Не е посочен 31.01.2014|08:51
Ще видим какво ще се случи за в бъдеще...
16
Не е посочен 30.01.2014|17:30
Много хубави неща ме очакват .
15
Не е посочен 30.01.2014|17:11
Значи вече няма да съм сам .
14
Не е посочен 30.01.2014|17:01
Интересно наистина...тази година ще видим тепърва каква ще е.
13
Не е посочен 30.01.2014|16:56
Малко се съмнявам написаното за мен да се случи, но да видим.
12
Не е посочен 30.01.2014|16:50
Ахаха много интересно;) Аз съм тигър - тазигодина явно ще ми е доста вълнуваща от към любов, особено ако решим да задълбочаваме.
11
Не е посочен 30.01.2014|15:54
Тази година по всичко личи ще е добра независимо под знака на кой китайски зодиак попадаме, но не трябва да забравяме и да се борим за това, което искаме.
10
Не е посочен 30.01.2014|15:34
Дано да се сбъдне, макар че всичко е, както човек си го направи в крайна сметка.
9
Не е посочен 30.01.2014|14:49
Драма ще е покрай тебе, после да пишеш, ще ти направят една рубрика от жените както беше с Лора :) хаха
8
Не е посочен 30.01.2014|14:47
Много сладки са картинките към всяка зодия.
7
Не е посочен 30.01.2014|14:43
Значи и твоята голяма любов няма да е "брачна";)))))
6
Не е посочен 30.01.2014|14:37
много интересно, но не вярвам в такива неща хич
5
Не е посочен 30.01.2014|14:21
Интересно :) голяма любов ме чака тая година, по-готиното е,че явно моя партньор ще врътне една извънбрачна авантюра, ех тоя петел бе! :D
4
Не е посочен 30.01.2014|14:11
с интерес ще го зачета
3
Не е посочен 30.01.2014|14:10
и кога пък успя да знаеш какво ще ти се случи тая година? :Р
2
Не е посочен 30.01.2014|12:01
Е, аз нямам намерение да поддържам две връзки едновременно.
1
Не е посочен 30.01.2014|11:42
Доста верни неща има наистина в този хороскоп, останах учудена, много рядко прочитам истинни твърдения за себе си в хороскопите, но този е верен.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay