Меган Фокс очаква третото си дете!

Актрисата изглежда повече от щастлива

Меган Фокс очаква третото си дете!

Преди няколко месеца красивата актриса обяви, че се развежда с Брайън Остин Грийн след 11-годишна връзка, а вчера се появи на премиерата на новия си филм с наедряло коремче и сияещ поглед. Точно така, Меган Фокс ще става мама за трети път и не може да скрие радостта си!

Множество източници твърдяха още преди дни, че 29-годишната актриса е бременна с третото си дете, но Меган направи най-голямото изявление без да каже и думичка по въпроса, като се появи на събитие с тясна рокля, показваща съвсем ясно бременното й коремче.

Това се случи по време на официалната премиера на втората част на "Костенурките нинджа”, тийн фантастика, която се радва на огромна популярност. Меган и съпругът й, с който все още не са се развели официиално, вече имат две деца - Ноа и Боди.

Въпреки разводът, който може би вече е в процес на финализиране, двойката бе забелязване все по-често заедно в последните месеци. Меган и Брайън излизаха постоянно на разходки с двете си деца и всъщност изглеждаха като съвсем нормално и задружно семейство, което след няколко месеца ще се увеличи с още един член.

Самата Меган сподели наскоро в интервю, че е наясно, че бракът е трудно нещо, но не и невъзможно. "Бракът не е розов свят, искат се компромиси. Няма как двама души да се разбират постоянно, но е важно да има комуникация. Споровете и лошите моменти са нещо нормално.”

Явно двамата са решили да си дадат още един шанс и нищо чудно документите за развод да изчезнат от съда съвсем скоро!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay