Тейлър Суифт: Приятелка за милиони!

Младата изпълнителка е сред най-влиятелните 25-годишни личности в света

Тейлър Суифт: Приятелка за милиони!

Госпожица Суифт винаги е била момиче със собствено мнение, което не се е страхувало да бъде чуто и забелязано. Това доказва и интервюто ѝ за списание Vanity Fair, чиято корица този месец краси младата изпълнителка.

В откровен разговор, Тейлър споделя подробности около един скорошен скандал свързан с компания Apple. Неотдавна тя застана зад своите авторски права и чрез отворено писмо изказа възмущението си от политиката на гиганта, която ощетява изпълнителите и не им плаща дължимите суми от пускане на техни парчета.

Единственият човек, който се осмели да застане срещу компанията, бе именно Тейлър. Нейната реакция получи широк отзвук и от Apple промениха политиката си, за да бъде в полза и на творците. Тейлър признава, че е била притеснена, преди да публикува писмото и дори го е прочела на майка си, за да е сигурна, че е уместно то да види бял свят.

Оказва се, че певицата е написала страхотно писмо с адекватни искания и така спечели своята малка война срещу големите корпорации. Изпълнителката споделя, че просто е направила нещата, както е смятала за добре и ѝ е олекнало, когато е изказала мнението си.

Тейлър говори и за своята групичка от най-добри приятелки, с които напоследък са неразделни. Тя е категорична, че нищо и никой не би могъл да застане между тях и тяхното приятелство - дори и мъж.

Певицата допълва следното: "Някои от момичетата са се срещали с едно и също момче, но това не ни пречи по никакъв начин. Ние сме като истинско сестринство и мъжете не са фактор в отношенията помежду ни.”

Тейлър споделя, че в света, в който живее, би било много трудно, ако няма приятели, на които да разчита. С нейните най-добри приятелки, сред които са певицата Селена Гомес и моделът Джиджи Хадид, винаги се подкрепят и не се съдят за изборите си.

Изглежда, че звездата е намерила златната среда между доброто приятелство, кариерата и любовта в лицето на диджея Калвин Харис.

За още новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay