Филмите, които могат да разплачат силната ви половинка

„Играта на играчките“ просълзява мъжете

Проучване, проведено от Play.com, сочи, че анимацията "Играта на играчките" е филмът, който може да накара и най-големия мачо да пророни сълза на тъга и умиление. Оказва се, че историята за играчката каубой, която не може да приеме, че може да бъде заменена от друга - по-нова, най-често просълзява мъжете.

 

Втори и трети след анимацията в класацията се нареждат "Форест Гъмп" и последната част от "Междузвездни войни" - "Завръщането на джедаите", където Люк Скайуокър най-накрая печели битката срещу империята на злото.

 

Други филми, на които мъжката аудитория плаче са "Извънземното" , "Джери Магуайър", "Титаник" и "Изкуплението Шоушенк". Странно, но "Марли и аз", в който участват Дженифър Анистън, Оуен Уилсън и лабрадорът Марли, също в списъка. Историята за кучето, което се превръща в повече от домашен любимец, явно е доста трогателна за мъжете.

 

Ето и как изглежда класацията:

 

1. "Играта на играчките"

2. "Форест гъмп"

3. "Завръщането на джедаите"

4. "Извънземното"

5. "Джери Магуйър"

6. "Титаник"

7. "Тетрадката"

8. "Марли и аз"

9. "Изкуплението Шоушенк"

10. "Up"

 

От Play.com си обясняват получените резултати с това, че повечето мъже се опитват да прикриват чувствата си, но понякога просто имат нужда да ги пуснат да излязат навън и го правят чрез историите, разказани на кинолента. "Няма нищо срамно в това история от големия екран да те разчувства. Добрият филм трябва да предизвиква емоции" смятат от интернет сайта.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay