Дневен хороскоп за вторник, 26 август 2014

Какво ли ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 26 август 2014

Ако се интересувате от астрология и искате да следите какво ви очаква през всеки един ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Във вас се поражда огромно желание да откриете следващия си потенциален партньор. Човекът, към когото изпитвате влечение, може да не е точно ваш тип, но определено си заслужава да бъде опознат. Действайте смело и решително - мъжете харесват жената сама да поема инициативата. 

Телец
Имате финансови и делови проблеми. Ще ви се наложи да прекарате много време в молби към близки и приятели, опитвайки да се справите с тях. Не се поддавайте на емоциите си, защото те могат да ви навредят. 

Близнаци
Днес съзнанието ви ще бъде обсебено от въпроси, свързани с парите. Използвайте логиката при всяко свое действие и бъдете методични в изпълнението на служебните си задължения. Нещата ще се наредят, нужно е просто малко време.

Рак
Позволете си да бъдете спонтанни и се отдайте на забавление. Днес е чудесен ден за шопинг - пазаруването определено ще подобри настроението ви. Отделете време за себе си и ще спечелите много повече, отколкото предполагате. 

Лъв
Въображението ви ще ви отведе на наистина прекрасни места днес. Отдайте се на дейности, които изискват вашата креативност, и се насладете на чудесния ден. 

Дева
Финансовите ви проблеми нарастват и наистина започват да ви тревожат. Не се поддавайте на чара на другите, защото той може да ви подведе. Не всеки, който ви предлага помощ, има добри намерения!

Везни
Разговорите с приятели ще ви отворят много нови пътища за израстване в професионален план. В момента сте на кръстопът и се чудите в коя посока да поемете, що се отнася до кариерата ви. Помислете по-добре над новите възможности и решете какво искате да правите. 

Скорпион
През целия ден ще бъдете подвластни на различни чувства и идеи. Не им се поддавайте, за да не загубите излишно време и пари. Просто прекарайте по-голямата част от свободното си време на спокойствие у дома. 

Стрелец
Приятел, с когото не сте си виждали от много дълго време, ще ви направи приятна изненада. В лицето на този човек ще откриете потенциален романтичен партньор. Това, което трябва да направите, зависи от ситуацията. По-добре изчакайте няколко дни, за да видите как ще се развият нещата.

Козирог
Нови бизнес предложения може да направят промени в професионалния ви път. Печалбите няма да дойдат веднага, но със сигурност ще ги има. Бъдете търпеливи и ще получите полагащото ви се възнаграждение. 

Водолей
Недовършена работа от вчера ще отнеме от свободното ви време днес. А това ви напомня да не оставяте никоя задача за следващия ден, ако можете да я свършите още днес. Денят ви ще бъде натоварен и изтощителен!

Риби
Днес сте особено чувствителни - нещо, което ви се случва изключително рядко. Склонни сте да говорите открито за чувствата си и да отделяте време за приятелски съвети.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay