Дневен хороскоп за неделя, 23 ноември 2014

Дали вашата неделя ще бъде слънчева и усмихната?

Дневен хороскоп за неделя, 23 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, присъединете се към Jenite във Facebook!

Овен
Днес мисълта ви сякаш лети в съвсем различна от желаната от вас посока. Затова и звездите съветват да не я напрягате много, а вместо това да се отдадете на ненатоварващи и релакиращи занимания.

Телец
Време е да седнете, да се съсредоточите и на спокойствие и най-важното - без чужда намеса - да преосмислите и подредите мислите, желанията и приоритетите си. Звездите са на ваша страна и ще ви помогнат да вземете правилните решения.

Близнаци
Бъдете малко по-добронамерени към хората, които държат на вас. Иначе казано - спрете да търсите под вола теле и посветете времето и вниманието си на приятни емоции.

Рак
Днес е чудесен ден да се захванете с нещо нови и дори импулсивно - например пътуване. Оставете се приятната емоция, която е завладяла душата ви, да ви отведе на правилното място. 

Лъв
Нещо ви тревожи и дори натъжава, но и вие самите не знаете в какво се корени то. Поговорете с близък човек, за да си изясните картинката и да изгоните натрапчивите мисли и усещания.

Дева
Замислете се какво ви липсва, за да подредите напълно пъзела на живота си и впрегнете всички сили в намирането и постигането му, за да почувствате пълно удовлетворение.

Везни
Изминалата седмица ви претовари с прекалено много напрежение в емоционален план. Затова не забравяйте, че малко позитивно мислене е способно да сътвори чудеса.

Скорпион
Сдържайте бушуващите у вас емоции и се старайте да се държите възможно най-обрано, въпреки че не получавате това, което искате. В крайна сметка няма как нещата винаги да се случват така, както вие си ги представяте.

Стрелец
Почивният ден за вас е свързан със всичко друго, но не и с почивка. Изпитвате енергия, сякаш сте способни само за няколко часа да обиколите цялото земно кълбо. Впрегнете я в ползотворна и усмихваща сетивата дейност.

Козирог
Време е да преосмислите отношението си към близки хора, от които напоследък малко или много сте се дистанцирали. Зарадвайте ги с вечеря, разходка или друг мил жест.

Водолей
Звездите съветват днес да се отдадете на активна почивка - излежавайте се до обяд, прочетете хубава книга, поглезете се с любимо хапване. Заслужили сте си ги!

Риби
Посветете днешния ден на отдавна отлагани малки задачки, които с времето са се натрупали и тормозят съзнанието ви. Звездите обещават да помогнат, за да овенчаете деня с успех.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay