Дневен хороскоп за сряда, 17 декември 2014

Седмицата вече е преполовена!

Дневен хороскоп за сряда, 17 декември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Пуснете обратното броене до празниците - само това ще ви мотивира достатъчно, за да свършите своята работа днес. Здравето ви е добро, но все пак се пазете, защото времето е доста коварно.

Телец
Мечтаете за огромен подарък, но първо вие ще трябва да вземете такъв. Даже няколко! Днес е денят, в който трябва да помислите добре какво ще подарите на своите близки.

Близнаци
Днес ще трябва да положите доста усилия, за да постигнете нещо смислено. Добрата новина е, че вашите началници ще забележат какво вършите. И как!

Рак
Учудва ви лекотата, с която някои хора решават проблемите си. Днес обаче и вие ще се радвате на такъв развой на събитията. Всичко ще ви се случва без усилие.

Лъв
Добре е да преосмислите плана си за празниците отсега. Има ли възможност да възникне някакъв проблем? Ако да, открийте начин да го избегнете.

Дева
Иска ви се да затворите очи и да се пренесете някъде далеч оттук. Скоро и това ще се случи, но точно днес ще ви се наложи по-скоро да се концентрирате върху текущите си задачи.

Везни
Гоялмо чудене ще падне днес - на кръстопът сте и трябва бързо да решите накъде да се отправите. Звездите ви подкрепят, така че най-добре послушайте сърцето си!

Скорпион
Приказни случки ви очакват днес - няма да имате никакви проблеми, а само поводи за усмивки!

Стрелец
Днес ще трябва да проявите търпение - скоро ще се случи нещо грандиозно, но все още не е настъпило точното време за него. Занимавайте се с ежедневните си дейности, докато настъпи очакваната промяна.

Козирог
Очаква ви ден, изпълнен с позитивна енергия и приятни срещи. Възползвайте се от възможността да комуникирате с интересни хора!

Водолей
Сякаш всички искат да ви затрупат с проблемите си. Само че вие ще трябва да проявите сила и да се откопчите от депресивните настроения на околните. Все пак си имате собствен живот!

Риби
Скоро ви очаква невероятно пътешествие. Дотогава обаче ще трябва да проявите малко търпение и да приключите някои от най-спешните си ангажименти.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay