Азис "се изпусна" за цената на Николета

Дни преди това скандалният певец пожела на журналисти да не излязат от болниците

"Разбрах те! Само ти можеш да им измъкнеш 300 бона, лисичке" - вероятно познахте стила на клюкарката Василка, по-известна като Азис. "Лисичката" пък е Николета Лозанова.

Както след дълги увъртания се разбра, футболната съпруга Божинова най-вероятно ще отклони вниманието си от грижите за мъничката Никол и ще се посвети на участие в предстоящото издание на VIP Brother. За разлика от Памела Андерсън - твърдеше се, че продуцентите преговарят и със световната сексбомба, но "Стандарт" ги разкри. По всичко изглежда, че всичко е било само рекламен блъф, тъй като Пами вече се е съгласила да участва в щатското риалити Dancing with the Stars, а то ще се снима горе-долу по същото време. Пък и звездата прибирала по 40 хилядарки на час, само за да си развее бюста на светско събитие. Няма кой да ѝ ги даде тук.

Препотените нашенски зрители ще трябва да се задоволят с Николетка. Която обаче също няма да излезе евтино на шоуто. Както се видя от съобщението във Facebook, с което започнахме, тя ще получи 300 хиляди лева, за да се яви в изповедалнята. Азис явно е взел по-малко за участието си преди няколко години, щом се е впечатлил толкова много, че чак да изрази възхищението си на "стената" в социалната мрежа. Едва ли не му е било ясно, че веднага ще стане обществено достояние, въпреки че досега умело се пазеше в тайна.

Всъщност, това дори не е първата му Facebook изцепка за тази седмица. Преди няколко дни се разпространиха фалшиви слухове, че е направил хипертонична криза и постъпил в болница. Да, от страна на клюкарите е жалко да лъжат за такива сериозни неща, но и пеперливият изпълнител не им остана длъжен. Започна да кълне като дърта вещица в профила си. Съжаляваме за сравнението, но не знаем как иначе да определим следното:

"В прекрасно здраве съм! Който го е измислил, написал и преписал това, дано не излезе от болниците. Всичките си пари (колкото и малко да са те) за лекарства да даде! Все по врачки и лечители да ходи! И никога да не открият лек за болестта му!!! Амин!"

На това отвратително грозно изказване, любимата му дружка Николета отговори с "Браво, сестро!"

Има ли нужда да коментираме повече? Тепърва предстои хората да се запознаят отблизо, без жълти посредници, с характера на неотдавна родилата "сестра". Подозираме, че особено "интересни" черти ще излязат наяве, ако организаторите на VIP Brother постигнат целта си и навият Алисия също да участва. Както всички знаем, поп-фолк певицата беше обвързана с дете с футболиста Валери Божинов, когато плеймейтката Ни Ло се появи да им разтури приказката. Невъзможно е да не сте чули историята, но ако по някаква извънземна случайност е така, тук сме я преразказали. Сега няма да повтаряме, че още преди да ни станат интересни, вече ни беше дошло до гуша от техните глупости.

Така или иначе, по всичко изглежда, че сами ще видите дали ще хванат да се скубят за екстеншъните в риалити шоуто. Там се очаква да направи своя звезден дебют и бебето на Лозанова-Божинова. След като никой не се съгласи да плати определената от родителите му цена за ексклузивни снимки. 

Тук виждате една, на която Валери е показан с дъщеричката си - първият им общ кадър, споделен от Николета. Виждате и новите любовни татуировки на двойката. А ние спираме дотук, преди съвсем да сме се отчаяли от родните шоузвезди.

Азис "се изпусна" за цената на Николета

 

41 113
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 15.08.2012|10:04
Помия - само това има в нашите "шоу" предавания. Не бих се унижавала да гледам ВИП Брадър.
3
Не е посочен 13.08.2012|11:59
Николета, както и Азис си умират да са под светлината на прожекторите, така че и за без пари биха се навили, а и Николетка досущ като Азо си е интригантка и ще им вдигне рейтинга.
2
Не е посочен 13.08.2012|08:52
Не разбирам защо Jenite.bg се занимава с тези селски карнавали и цигански панаири?! Рейтинг ли търсите?! На нас читателите подобни клюкарси глупости не ни харесват, колкото и да хубаво да са написани. Абсолютна загуба на време. Това са хора без морал и ценности, хора живеещи в химера.
1
Не е посочен 13.08.2012|01:26
Азис заснет в в тоалетната на елитно столично заведение (снимки) - http://ow.ly/cUUHW
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay