Ще се присъедини ли Бритни Спиърс към концертите от турнето на Мадона?

Мадона сподели, че се надява да накара отскоро необвързаната Бритни Спиърс да се присъедини към нея на сцената на предстоящото й турне "Celebration”, твърдят източници пред Page Six.

Суперзвездите отдавна са приятелки и дори споделят един и същ агент, като те заедно пяха и празнуваха по време на сватбата на Бтирни и Сам през юни 2022 г.

Мадона, която отпразнува 65-ия си рожден ден в Лисабон, Португалия, миналата седмица с шестте си деца, се връща към репетиции за турнето си, след като беше откарана по спешност в интензивно отделение в Ню Йорк по-рано това лято.

Но тя вече прави планове за следващата година, след като беше принудена да пренасрочи концертите си и споделя, че иска Спиърс да се появи на една от петте ѝ дати в Лос Анджелис през март. Мадона специално иска да отбележи 20-ата годишнина от хитовото им сътрудничество "Me Against the Music", което беше издадено през октомври 2003 г.

Едва ли има вероятност да сте забравили скандалното изпълнение на VMA на MTV през август 2003 г., когато Мадона, Бритни Спиърс и Кристина Агилера се целунаха пред очите на целия свят. Принцесата на попа за последно се присъедини към Мадона на сцената по време на доходоносното си турне Sticky & Sweet Tour през ноември 2008 г. — една година след развода ѝ с Кевин Федърлайн .

Спиърс, която успешно прекрати 13-годишното си консерваторство през ноември 2021 г., не е имала публични изяви от октомври 2018 г., въпреки че Page Six съобщиха новината миналата седмица, че певицата планира нов албум на фона на последния си развод от 29-годишния Асгари.

Междувременно източникът на Мадона казва пред Page Six, че певицата вече е в отлично зздраве след хоспитализацията си и се готви да изпрати целия си екип до Лондон следващия месец, за да се подготви за старта на турнето си с най-големите хитове, на 14 октомври в О2 Арена.

"Целият екип на турнето на Мадона се отправя към Лондон през последната седмица на септември, за да започне репетиции в Брикстън. Освен това ще им бъде даден достъп до O2 един ден по-рано на 13 октомври, за да се настроят и направят пълна репетиция", споделя източникът.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay