Дневен хороскоп за вторник, 30 юни 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за вторник, 30 юни 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
За да постигнете всичко, за което се борите, е необходимо не само да полагате усилия, но и да се доверявате на инстинкта си. Понякога той е много по-силен отколкото разума - имайте го предвид.

Телец
Намирате се на границата между разума и сърцето. В живота ви се случва събитие, което изисква детайлно плофилиране, и за да се справите, трябва да вложите и ум, и чувства. Ще се справите, просто е необходимо малко време.

Близнаци
От всичко, което може да се случи в един ден, най-много мразите провалянето на плановете. Това ще ви сполети днес и ще ви направили много тъжни и унили. Събитията, които очаквате, не се отменят, а просто се отлагат във времето.

Рак
Чудите се по кой път да поемете - по този, който ще ви донесе радост и удоволствие, но който е твърде несигурен и рискован, или по този, който ще ви осигури просперитет и стабилност. Решението е изцяло ваше - не разчитайте на съвети.

Лъв
Крайно време е да вземете решение, с което да докажете своята независимост и силна воля. В очите на околните често изглеждате прекалено плахи, а най-силните ви качества изпъкват рядко. Променете това.

Дева
Денят ви носи само смях и забавление. Сякаш всичко лошо е получило забрана да припарва дома ви и вие сте защитени от всякакви негативни емоции. Насладете се на тези моменти.

Везни
Неподозирани таланти се крият в човек, у когото изобщо не сте подозирали, че е възможно да съществуват. Той е от вашето близко обкръжение, но му липсва вяра в себе си. Окуражете го.

Скорпион
Възможно е в рамките на деня да изпитате чувства, които не сте усещали от дълго време насам. Те ще бъдат породени от събитие, което изобщо не сте очаквали. Ще останете приятно изненадани.

Стрелец
Умът ви работи на пълни обороти днес. Успявате да намерите решение на невъзможните задачи и се справяте с всяко задължение на работното място с лекота и бързина. Всичко това няма да остане незабелязано.

Козирог
Иска ви се в момента да сте на друго място и с други хора. Изобщо не ви се работи и си мечтаете за неща, които в момента няма как да станат реалност. Това се отразява на концентрацията ви.

Водолей
Фантазията ви много често ви играе коварни шеги - това се случва и сега. Придържайте се към реалността и избягвайте да предприемате действия, които се отнасят към фикцията и нереалността.

Риби
Стараете се да постигнете баланс между кариерата и семейството, но до момента тази задача остава непосилна за вас. Трябва да направите компромис със себе си, ако искате нещата у дома да вървят както трябва.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay