Дневен хороскоп за вторник, 4 август 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за вторник, 4 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ще премине под знака на успеха. С каквото и да се захванете, то ще ви донесе дивиденти. Особено на работното място няма задача, която да ви се опре. Възползвайте се от благоразположението на звездите и поемете повече рискове от обикновено.

Телец
Имате възможност да докажете своите възможности пред хората, които винаги са ви подценявали. Не я пропускайте, а им демонстрирайте нагледно на какво сте способни. Притежавате таланти, които не подлежат на никакво съмнение от когото и да било!

Близнаци
Любовта определено е най-силното чувство на света. Във вашия случай тя повече взима, отколкото дава. Преценете дали всички страдания си заслужават крайната цел - може пък именно те да са пътяt към безмерното щастие.

Рак
Обикновено сте благоразположени към всякакви нови и нестандартни идеи, но днес няма как да не изразите несъгласието си с абсурдно предложение, което ви подхвърлят на работното място. Някои хора просто не разбират от това, с което се занимават. Затова в никакъв случай не се съгласявайте с мнението им, ако то не е правилно.

Лъв
Дублирате поведението си от миналото и сте на крачка да направите грешка, която вече сте допускали. Изплъзне ли се контролът от ръцете ви, няма да можете да поправите щетите. Бъдете особено внимателни.

Дева
Хвърляте се надълбоко и започвате да преследвате цел, която е доста трудна за осъществяване. Това в никакъв случай не означава, че е невъзможна. Подгответе се за трудна битка, която обаче си заслужава положените усилия.

Везни
Сутринта ще ви донесе неприятна новина, която изобщо не сте очаквали. Тя ще помрачи настроението ви, но няма смисъл да се ядосвате за чужди грешки. Няма как да промените събитията, затова не се напрягайте излишно.

Скорпион
Винаги успявате да се справите по-добре с работните си задължения, когато работите индивидуално. Именно тогава сте и най-концентрирани. Опитайте се да се измъкнете от екипната работа, която ви принуждават да вършите.

Стрелец
Сякаш всеки път, когато се стремите да излезете от познатата обстановка, нещо ви дърпа силно назад. Имате нужда да напуснете зоната си на комфорт и да опитате нови неща. Определете кое е това нещо, което ви спира, и се отървете от влиянието му.

Козирог
Случила се съвсем наскоро беда не успява да ви накара да склоните глава. Продължавате да вървите уверено по пътя си и това е най-адекватната реакция в подобна ситуация. Недейте да спирате!

Водолей
Надявате се да успеете да заличите непрофесионалното отношение, което без да искате сте оставили у колегите си. Само молби обаче няма да помогнат. Докажете уменията си с действия и усилена работа.

Риби
У дома всичко е наред - отношенията в семейството са безоблачни и хармонични. На работното място обаче усещате напрежение между вас и ваш колега, което трябва да бъде неутрализирано, за да може и двамата да се съсредоточите върху задълженията си.  

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay