Дневен хороскоп за понеделник, 16 октомври 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 16 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Все още се движите бързо, макар че изглежда, че всички във състезанието са увеличили скоростта си. Най-важното нещо е да вярвате във себе си. Доверието е сред най-важните неща. Необходимо е да го поддържате.

Телец

Вашият кредитен рейтинг е изложен на риск, дори само защото намирате пазара за неустоимо изкушаващ. Опитайте да забравите паролите на кредитните си карти или по-добре оставете всички карти вкъщи, когато излизате.

Близнаци

Излезте навън и срещнете нови хора днес. Това е толкова лесно за вас. Независимо дали имате нужда от нова работа, среща или просто разговори, може да получите всичко, което желаете.

Рак

Развихрете се тази вечер. Имате нужната енергия, за да разтърсите града тази вечер и да накарате хората да запомнят името ви. Денят е подходящ да излезете на среща или просто да прекарате време с приятелите си.

Лъв

Обичате работата в екип. Трудно е да си представите живота като страничен наблюдател, който не прави нищо. Също така изобщо не обичате соловите изпълнения. Днес ще изпитате ново чувство.

Дева

Детайлите на текущото ви представяне са твърде разочароващи, но вие сте господарят, когато става дума за развеселяване на обстановката. Развеселете хората около вас, тъй като са твърде напрегнати.

Везни

Във вас се случват повече неща, отколкото околните могат да предположат. Което не е нещо необичайно. Опитайте да допуснете повече хора до вас, ако е възможно.

Скорпион

В момента ви тревожат финансови въпроси, но те могат да включват и парите на други хора. Денят е подходящ да преосмислите дълговете си, инвестициите, приходите, разходите и изобщо всичко, свързано с финансовото ви положение.

Стрелец

Не сте точно отегчени, но трябва да предприемете нещо, за да не се получи точно така в крайна сметка. Днес трябва да свършите абсолютно всичко, което трябва. Не отлагайте нищо за по-късно.

Козирог

Вие сте легендарни с подаръците, които правите и те радват хората дълго време. Направете подарък на някой ваш близък, за да го зарадвате и да го заредите с положителна енергия. Така ще получите допълнителни кармични точки.

Водолей

Оставете вашата неповторима визия да ви води в днешните дейности. Ще знаете точно кога трябва да спрете, да забавите или увеличите темпото и точно какво да направите. Денят е страхотен!

Риби

Една илюзия се разтапя пред очите ви днес и една голяма част от това, което смятате, че е истинско ще се окаже измама. Големите въпроси заслужават големи отговори, така че не се страхувайте да попитате.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay