Дневен хороскоп за понеделник, 23 февруари 2015

Щастлив понеделник!

Дневен хороскоп за понеделник, 23 февруари 2015

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Необходимо ви е време, за да осмислите ситуацията около себе си и да решите в каква посока да поемете от тук нататък. Недейте да бързате - от решението ви зависи бъдещото ви благополучие.

Телец
Имате нужда да се видите с най-близките си приятели. Намирате се в състояние на тежка криза, от която може да ви извади само добрият и ценен приятелски съвет. Вслушайте се в него.

Близнаци
Нищо в живота не е само черно, нито единствено бяло. Научете се да виждате всички страни на една ситуация, за да можете съответно да я преценявате най-добре.

Рак
Вълнението около предстоящо, планирано отдавна събитие, не ви дава мира. Успокойте се - остава още доста време до осъществяването му и притеснението няма да ви помогне.

Лъв
Заели сте незавидната позиция на "лошия” в семейството. Знаете, че това е единственият начин да въведете ред и дисциплина у дома. Не изоставяйте ролята си, докато не постигнете желания ефект.

Дева
Ефектът на уикенда за вас все още не е отминал - чувствате се опиянени от щурите събития, които са ви се случили. Време е да се съсредоточите - задълженията на работното място ви очакват.

Везни
Днес ви предстои да направите нещо необмислено и безразсъдно, което е породено от желанието ви за свобода и безгрижие. Помислете добре, преди да предприемете тази недобре обмислена стъпка.

Скорпион
Щастието на един от най-близките ви хора прави и вас изключително радостни. Доброто ви настроение се отразява на всичко, което правите, и заразява хората около вас.

Стрелец
Знаете какво трябва да направите, но се страхувате от последствията. Не се колебайте - уверени сте, че това е най-правилното решение. Ще се оправяте с бъркотията по-късно.

Козирог
Имате огромни притеснения относно верността на партньора си. Вместо да правите засади с цел установяване на истината, най-добре поговорете с него открито.

Водолей
Способни сте да обичате така, сякаш сърцето ви никога не е било разбивано. В това няма нищо лошо, дори напротив. Но трябва да бъдете внимателни - много по-раними сте, отколкото предполагате.

Риби
Нов човек се появява в живота ви през днешния ден. В началото ще понечите да го отхвърлите, без дори да му дадете шанс. Но той може да се окаже един от най-важните хора във вашето бъдеще.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay