Дневен хороскоп за сряда, 11 март 2015

Средата на работната седмица носи изненадващи събития

Дневен хороскоп за сряда, 11 март 2015

Следете своя дневен хороскоп и в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Наистина ли мислите, че ще ви се размине толкова лесно? Няма как да се отървете от неизбежните последствия, породени от собствените ви действия. Вината е изцяло ваша - поемете я с достойнство!

Телец
Предстои ви делова среща, от която зависи успешното приключване на важна сделка. Работата ви до момента впечатлява шефовете - не се излагайте на финалната права. Всичко е във ваши ръце.

Близнаци
Финансови проблеми ви принуждават да работите двойно, за да осигурите благополучието на семейството си. Трудното положение, в което се намирате, няма да продължи дълго. За момента обаче усърдието, което полагате, е крайно необходимо.

Рак
Животът се променя за секунди. В един момент сте недоволни от положението си, а в следващия щастието изненадващо тропа на вратата. Не се отчайвайте толкова лесно в тежки ситуации - спасението може да дойде отвсякъде.

Лъв
С отсъствието си пропускате важни моменти от живота на най-близките си хора. Налага ви се да жертвате времето със семейството си, заради неотложни задачи на работното място. Не се превръщайте в работохолици.

Дева
В рамките на деня очаквайте предложение, на което ще ви бъде особено трудно да устоите. Възможно е чрез съгласието си да си навлечете куп проблеми, за които сега няма как да подозирате. Бъдете особено внимателни.

Везни
Добрината, която проявявате към околните, им дава възможност да се възползват от вас. Трябва да се научите да не бъдете толкова наивни и доверчиви и да разпознавате истинските сред фалшивите хора наоколо.

Скорпион
Единственият ви приятел в момента е собствената ви личност. Имате нужда от близките си, но те не са наблизо. Сам човекът е най-добър приятел на себе си - помнете това и ще преминете през всяко едно изпитание.

Стрелец
Какво виждате, когато погледнете назад към миналото? В случай че не сте доволни от гледката, направете така, че бъдещето да бъде различно. Допуснатите грешки са най-добрият учител в живота.

Козирог
Хабите думите си напразно. Половинката ви не е склонна да се вслуша в съветите ви, а още по-малко - да промени поведението си. Темата на разговор отдавна е изчерпана. Време е за решителни действия.

Водолей
Сутринта ви е приятна, защото сте в компанията на любимите си хора. Колкото и да не ви се иска, трябва да се заемете с всекидневните си задължения. Следобедът в офиса ще бъде особено напрегнат.

Риби
Ненавиждате ситуацията, в която обектът на вашите желания пренебрегва чувствата ви. Днес ще ви се случи именно това. Липсата на внимание не означава, че той е безразличен - просто трябва да промените тактиката си.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay