Дневен хороскоп за събота, 30 август 2014

Какво ли ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 30 август 2014

За да четете своя дневен хороскоп всяка сутрин, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен
Денят ще ви донесе поводи за широка усмивка и много позитивни емоции. За да си гарантирате незабравимите спомени, бихте могли да посетите някое приятно местенце близо до мястото, на което живеете - все пак е събота!

Телец
Ваш близък ще ви помоли за помощ и не би трябвало да му отказвате. Поемете отговорност, защото скоро и вие ще имате нужда от него. Денят е подходящ за срещи с роднини и обсъждане на важни въпроси.

Близнаци
Бихте могли да си почивате през целия ден, и то съвсем спокойно - никой няма да ви занимава с нищо. Времето е подходящо да се отдадете на релакс и приятни занимания. Имайте предвид обаче, че следващата седмица въобще няма да бъде толкова спокойна за вас.

Рак
Напоследък сте се концентрирали върху един-единствен човек и това ви прави наистина щастливи. Впуснете се смело в авантюрата с него, защото звездите са благосклонни към взаимоотношенията ви. Днес може да покажете чувствата си - ще разберете, че са били споделени още от самото начало.

Лъв
Вашето финансово състояние не е особено добро, но не бива да се притеснявате - както обикновено се случва, тъкмо в най-трудния момент ще получите неочаквано плащане. Все пак днес ще трябва да сте по-пестеливи.

Дева
Имате планове, които най-сетне трябва да реализирате. Стига сте отлагали приятните занимания, и вие имате нужда от почивка! Днес ще обсъдите с партньора си общото ви бъдеще, а ако сте необвързани, ще се видите с приятели, с които ще си изкарате страхотно.

Везни
Днес ще имате известни трудности да общувате с колегите си - сякаш всички са се обърнали срещу вас. Не обръщайте внимание на опитите за интриги и всичко ще бъде наред. В противен случай само ще си изгубите времето и ще си похабите нервите.

Скорпион
Като че ли усещате постоянна физическа умора, но всъщност стресът при вас е на емоционално равнище. Опитайте се днес да избягвате всякакви конфликти, които биха ви натоварили допълнително. Дори, ако е възможно, останете сами, за да се избавите от негативната енергия.

Стрелец
Денят е перфектен за бягство от града. Планирайте само основните неща и оставете случайността да изиграе своята благоприятна роля. Освен мястото и компанията е важна, така че внимавайте кого каните със себе си.

Козирог
Не си въобразявайте, че работата ви е най-важното нещо в живота ви. Днес обърнете внимание на близките си, защото без тях нищо не би имало смисъл. Следобед може би ще проведете важен разговор, който ще промени мнението ви по много въпроси.

Водолей
Възможно е да постигнете мечтите си, но за целта трябва да ги следвате. Днес бихте могли да си съставите план, който да ви напътства през идните месеци. Не забравяйте да включите в него и почивки, защото преумората е лош съветник.

Риби
Обстоятелствата напоследък са изключително благоприятни за вас. Звездите са ви предначертали шеметна съдба, просто следвайте вътрешния си глас и ще се чувствате перфектно. Човекът до вас няма да ви предаде и заедно ще изградите нещо изключително красиво.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay