Дневен хороскоп за четвъртък, 14 август 2014

Какво ли ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 14 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво са ви приготвили звездите, ако сте зодия... 

Овен
Време е да вземете нещата под контрол. Вашата удивителна енергия е перфектна за нови занимания и изживявания. Очаквайте много скоро всичко да се подреди според вашия план. 

Телец
Изпадате в паника днес и това ще ви попречи да реагирате адекватно. Бъдете спокойни, за да разсъждавате трезво. Нямате много време за действие, а решенията ви ще са от съществено значение за бъдещето ви.

Близнаци
Някой, когото едва познавате, се опитва да ви дава съвети за живота. Неговите думи ще ви вбесят, но все пак се опитайте да откриете нещо полезно за себе си в тях. 

Рак
Всичко се развива с бясна скорост и изобщо нямате време да реагирате. Пуснете се по течението и слушайте сърцето си - само така ще постигнете желаната положителна промяна в живота си.

Лъв
Умът ви е активен и ангажиран днес, затова ще можете да усвоите бързо новата информация. Чудесно време е да помолите други хора за съвет, както и да помогнете на някого, ако има нужда. 

Дева
Днес трябва да си дадете сметка какво точно искате и да започнете да го преследвате с всички средства. Бихте могли да нараните някого по пътя си към постигане на целите ви, но в момента е важно вие да сте щастливи.

Везни
Днес трябва да обърнете внимание на семейството си. Прекарайте няколко часа с най-близките си, за да преоткриете красотата на споделените мигове. Вечерта ще бъде спокойна и изпълнена с уют.

Скорпион
Бързо трябва да помогнете на някого. Само така кармата ви ще бъде хармонизирана и ще можете да погледнете света с други, по-позитивни очи. Дори да ви се струва, че околните се държат ужасно с вас, се опитайте да преодолеете този миг на слабост.

Стрелец
Енергията ви днес е неизчерпаема и ще ви помогне да бъдете много активни във всички аспекти на живота си. Това може да изнерви семейството ви, но не бива да се притеснявате от моментните проблеми. Важното е, че ще се справяте с всичко, с което се захванете.

Козирог
Днес аурата ви е толкова приятна, че лесно ще завързвате нови запознанства. Някой, с когото ще разговаряте за пръв път, силно ще ви впечатли. Може би ще осъзнаете след време, че това е следващата ви тръпка...

Водолей
Бихте могли да отворите съзнанието си и да допуснете някого близо до себе си. Предстои ви малко труден период на самота и колебание, но всичко ще се подреди, както е най-добре за вас. Избягайте от съмненията като прекарвате време с близките си. 

Риби
Днес ще се подготвите психически за важен момент в живота ви. Скоро ще преодолеете физическите си страхове, а след това и емоционалните. Отпуснете се и се доверете на интуицията си. Очакват ви страхотни дни!

Прочетете и своя седмичен хороскоп!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay