Знаци, че имате нездравословна мания към някого

Знаци, че имате нездравословна мания към някого

Да си влюбен в някого – в началото е цветя и рози, докато не започнеш да го обсебваш. Има много тънка граница между привличане и мания. И когато вашата мания ви принуждава да насочите цялата си енергия към него, тогава започва да става нездравословно. Ще мислите за него през цялото време и това ще попречи на ежедневието ви, защото той става вашия свят! Като се има предвид това, ето няколко признака, за да разберете дали имате нездравословна мания към някого.

Скриване на лична несигурност

Ако имате проблеми с ниското самочувствие и се опитвате да скриете несигурността си, като смазвате силно някого, то това определено е нездравословно. Ще загубите чувството си за индивидуалност и ще се опитате да потвърдите съществуването си въз основа на този човек. Ще сте склонни да използвате този човек, за да се чувствате добре със себе си, когато в действителност се отвращавате от несигурността си.

Грижа ви е само за неговата визия

Ще се окажете потопени в красотата на този човек, защото именно това ви е увлекло по него. Когато сладкият период приключи и възникнат малки недостатъци и спорове, вие няма да можете да се справите с истинската персона на този човек, защото сте напълно обсебени от външността му.

Никога няма да се ядосате на този човек

Ще избегнете да се ядосвате на този човек, защото се страхувате, че той може да ви се разсърди и да пожелае да ви остави. Ще предпочетете да скриете емоциите си, въпреки че тези опасения трябва да бъдат решени. Това никога не е препоръчително, защото замитането на чувствата ви под килима ще доведе до сериозно недоволство по-късно.

Приемате плановете му в последния момент

Импулсивните и спонтанни планове са отличен вариант, но не за сметка на отмяната на предишните ви планове само заради този човек. Ако откриете, че винаги приемате покани в последния момент, като зарязвате приятелите си или отменяте хобитата си, интересите си и т.н., това е ясен знак, че сте обсебени.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay