В гората, при Голямата стъпка

Имало едно време една млада и безстрашна дама, облечена в дизайнерски дрехи

Чували сме, че рано или късно ще настъпи моментът, в който човек ще се обърне отново към природата. Но дали ще посрещне последствията от действията си безстрашно и с високо вдигната глава?

Докато ние разсъждаваме на екологични теми, модните брандове не спят. Те правят кампания след кампания, а всяка тяхна реклама има за цел да впечатли потребителите, да направи лейбъла разпознаваем и да накара хората да купуват продуктите му. Било то чрез завръщане към природата - така модерните еко инициативи - или единствено чрез използването ѝ като фон.

Не знаем дали Mulberry ще успеят да постигнат една от трите висши цели на рекламата, но поне ни накараха да се усмихнем с последната си фотосесия. Всички си спомняме приказката за Червената шапчица. Е, мотивът с крехката девойка е запазен, но Голямата стъпка е изместила вълка от сюжета. Сигурно не ѝ е било трудно...

Родената през 1994 година Линдзи Уиксън е главната героиня в тази малко страховита история. Това е нейният трети сезон като лице на бранда, а тя изглежда достатъчно уверена, за да продължи традицията до края на кариерата си.

Есенната колекция на Mulberry е представена чрез снимки, правени в мрачна английска гора. Линдзи небрежно позира, докато около нея се навъртат на пръв поглед добронамерени космати чудовища. Не точно както в приказката, която изкарва Кумчо Вълчо от лошите.

Вижте всички снимки, за да попаднете в една страховита гора в компанията красива млада дама, облечена в дизайнерски одежди.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.06.2012|11:14
честно казано снимките са малко плашещи с това космато нещо до крехката девойка,но пък дрешките много ми харесаха
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay