Модни съвети: Как се носят актуалните дрехи от неопрен

Неопренът бележи огромен успех на модните подиуми и бързо се превърна в любима материя на дизайнерите

Модни съвети: Как се носят актуалните дрехи от неопрен

Напоследък неопренът започва да се настанява трайно в стройните редици от манекени, които обикалят модните подиуми по време на седмицата на модата в различните европейски столици. Ние забелязахме също така, че все повече блогъри показват силно предпочитание към тази удобна и ефирна материя за своите тоалети. Струва ви се странно? Уверяваме ви, че новопридобитата известност на неопрена е напълно заслужена.

Когато чуем думата "неопрен” си представяме безкрайни морски дълбини и умели водолази, облечени в прилепнали костюми, които смело изследват морското дъно. Ето че дойде моментът, в който тази материя намери своето приложение извън морската синева. И то не къде да е, а в колекциите на някои от най-талантливите и иновативни дизайнери, в спиращи дъха цветове и комбинации.

Известността си неопренът дължи на притежанието на всички онези качества, които хората търсят в една дреха - стои точно както сте го оставили, независимо от това колко ще се движите през деня и колко време ще прекарате на крак из града. Той не е като обикновените платове, които приемат извивките на тялото, а точно обратното - създава собствени такива. Дрехите от неопрен следват кройка си и изглеждат на вашата фигура, точно както и на манекена в магазина. Успяват да постигнат онази разчупена и ефирна форма, която никоя друга материя не може.

Неопренът навлезе в модните среди още миналата зима, но това лято се превърна в абсолютен хит. Платът е твърд на пръв поглед, но мек и нежен на допир. Именно това прави връхните дрехи от тази материя най-подходящи за студените месеци. Създават уют и топлина, които можем да сравним с вълнените палта и кожените наметки.

Aко все още нямате неопренена придобивка в гардероба си, съветваме ви да започнете да оглеждате витрините на магазините за такава, защото се очертава ефирната материя да бъде топ тенденция още дълго време.

За да ви улесним, сме подбрали няколко съвета как да съчетавате правилно неопрена с останалите съкровища в гардероба ви.

Когато носите дреха от неопрен, е важно да знаете, че именно тя ще бъде акцент във вашия тоалет. Затова трябва да избягвате други обемни аксесоари, които да привличат вниманието. В противен случай цялостната ви визия ще изглежда претруфена. Препоръчваме ви да изберете малка чанта в интересен цвят, която да не създава допълнителен обем на тоалета ви и да не засенчва дрехата от неопрен.

Модни съвети: Как се носят актуалните дрехи от неопрен

При избора на бижута трябва също да бъдете много внимателни! Когато носите топ от неопрен е за препоръчване или да го съчетаете със семпли бижута, или изобщо да не слагате такива. Големите колиета се използват, за да разнообразят тоалета ви и да създадат ефирност и обем - две неща, които щедро присъстват в дрехите от тази материя.

Модни съвети: Как се носят актуалните дрехи от неопрен

Полите от неопрен са абсолютният ни фаворит. Причината е, че създават онзи така бленуван кукленски обем, който преди беше възможен само чрез използване на много, много пластове тюл. При избора на подходящо съчетание за полата, ние ви препоръчваме късите топове. По този начин най-добре ще подчертаете красивата й кройка. Избягвайте комбинациите между две дрехи от тази материя!

Модни съвети: Как се носят актуалните дрехи от неопрен

Ако се спрете на връхна дреха от неопрен, е много важно да вземете под внимание следното правило: връхната дреха от неопрен задължително се комбинира с пола или панталон с кройка по крака, която не придава допълнителен обем. В противен случай ще създадете зрителна измама, че тялото ви е по-пълно, отколкото всъщност е.

Модни съвети: Как се носят актуалните дрехи от неопрен

За да продължавате да следите модните тенденции, станете част от Jenite.bg във Facebook!

8 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay