Истината за екскремента

Историята за грозната татуировка е съшита с бели конци

Живеем в мързелив свят. Отдавна не е нужно да си кореспондент на някоя медия, за да знаеш какво се случва на другия край на света. За целта има информационни агенции и авторитетни издания, от които повечето хора черпят информация.

Но често стават грешки. От редакцията на Jenite.bg искаме да се извиним за погрешната информация, предоставена в статията "Алената буква от мастило”.

В нея ви разказахме как Роузи Брувент от Охайо е изневерила на своето гадже-татуист, а той като отмъщение ѝ е татуирал фекалия. Прелюбопитна история от The Sun, която обаче се оказва невярна.
Според опровержение, публикувано в Daily Mail, тази история e съшита с бели конци. На първо място, в материала от The Sun не са упоменати конкретни данни на въпросната Роузи - нито адрес, нито телефон, нищо.

Също така, след проверка на Daily Mail се оказва, че в областния съд в Охайо изобщо няма иск от нейно име или с името на приятеля ѝ - Раян Фицжералд. А в очевидно измислената история се разказваше още, как тя го съди за хиляди долари.

Има и трета причина да се съмняваме в достоверността на тази скандална новина. Оказва се, че снимката на нелицеприятната татуировка е публикувана в интернет пространството още през 2009 г. в полски сайт. Самите ние намерихме това изображение в архив от 19 юни 2010 ето тук.

Изводът е, че някой шегаджия си е направил социален експеримент, на който огромен брой хора в световен мащаб станаха жертва през последните няколко дни. Можем само да гадаем кое е опозореното момиче от снимката и дали Роузи Брувент изобщо съществува.

94 26
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.12.2011|18:06
В Чехия преди доста време се появи цяла антология на екскремента със заглавие - “Голяма книга за лайното” (Velká kniha o hovně), в която надлежно се описваха различни форми и тълкуванието им, както и други любопитни исторически подробности около този ежедневен ритуал. Та мисълта ми е нищо чудно въпросната мома да е фенка на фекалиите. Иначе действително нечии въображение добре си беше поиграло, за да скалъпи подобна история, а може би и самото то трудно е повярвало, че човек може да ис направи доброволно толкова отвратителен татус.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay