Магнетичният Миро с лятно мини турне в четири големи града

Къде ще се изяви това лято поп изпълнителят?

Магнетичният Миро с лятно мини турне в четири големи града

През август и септември Миро ще зарадва феновете на българската музика с лятно мини турне. Първият концерт е на 30 август в Бургас. Това е първото турне на поп идола след шеметния успех на "Омиротворен" през 2009 г.

Публиката ще има възможност да се наслади на любими песни на Каризма от близкото минало, хит синглите на Миро "Сувенир”, "Убиваме с Любов”, "Върха на планината”, "Губя контрол когато”, "Скочи над мен”, "Август е Септември” и други.

В летните театри в четирите града от турнето ще прозвучат за пръв път пред широка аудитория новите песни от предстоящия албум на Миро "Месия, том ІІ "Възкресение" - "Подслон”, "Месия”, "Всичко било е насън”, "Им Ним Алу”, "Алелуя и Амен”, "Говори ми с Любов”.

Изпълнителите, които ще подкрепят Миро на концертите, като изпълнят дует с него, са Цветелина Янева, Невена Цонева и варненската хип-хоп сензация Dim4ou. Певецът обаче подшушна, че ще има и изненадващи гости във всеки един от градовете. "Това са мои колеги, но най-вече приятели. Щастлив съм, че ще имам честта да сме заедно на сцената", сподели развълнуван Миро.

В специално сформирания за концертите бенд влизат Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков - китари, Венелин Венков - ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Щрайх линията е под нежната грижа на красивите и талантливи дами от "Хипнотик”, а на сцените ще се качат и вокалистите Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов.

Не е тайна, че самият Миро се включва активно в танците на сцената. Хореографията е винаги изпипана и този път е поверена на Маргарита Будинова и балетните изпълнители Елица Павликенова, Васил Дипчиков и Стефан Вучов.

Самият Миро споделя откровено: "Чакам това турне от много време и съм страшно развълнуван. Срещите с публиката са изключителна привилегия за всеки творец. Надявам се да се забавляваме и тези концерти да оставят следа!".

Програма:

30.08 БУРГАС – Летен театър

31.08 ВАРНА – Летен театър

02.09 РУСЕ – Летен театър

13.09 ПЛОВДИВ – Античен театър

Начало: 20:30ч.

Билети: в мрежите на TICKETPRO и EVENTIM и на касите на летните театри Линк: http://miro.bg/

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay