Седмичен хороскоп за 22-28 декември 2014

Весели празници на всички!

Седмичен хороскоп за 22-28 декември 2014

За да започвате своята седмица с изчерпателен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви очаква в следващите празнични дни, ако сте зодия...

Овен
Тази седмица ще сте далеч от всичко злободневно и рутинно. Ако сте на планина, бъдете готови за наистина шеметно изкарване, каквото ще помните с години. В случай че споделите празничните дни с любимия си човек, ви очакват още по-приятни емоции. Изобщо - пригответе се за максимално щастие!

Телец
На Коледа наистина стават чудеса! Само трябва да имате вяра... Нещо, за което отдавна мечтаете, ще се сбъдне тъкмо в рамките на тази седмица.

Близнаци
Коледните празници ще ви донесат огромни дози спокойствие и домашен уют - неща, които определено ви липсваха през последните седмици. Наслаждавайте се на споделените със семейството мигове. Всички планове ще станат реалност!

Рак
Споделете тази Коледа със своя партньор и ще забравите за всичките си проблеми. А навръх празника си пожелайте нещо. Звездите са изключително благосклонни към представителите на вашата зодия!

Лъв
Ще изпитате малко напрежение покрай подготовката за празничните дни. С настъпването им обаче всичко ще остане в миналото. А усмивката няма да слиза от лицето ви!

Дева
В понеделник и вторник ще сте улисани от един куп ангажименти. На Бъдни вечер обаче ще изпитате удовлетворение и ще бъдете в прекрасно настроение. Защото такъв е животът - прекрасен! Стига само да гледаме на него с усмивка.

Везни
Празничната седмица ще ви даде възможност да съберете цялото си семейство на едно място. Отдавна не сте се виждали и сега имате да си наваксвате. Ще водите приятни разговори и ще създадете нови спомени заедно.

Скорпион
Пазете здравето си и не бъдете лекомислени! Само така ще получите в замяна още повече енергия за приятни преживявания. Ще зарадвате близките си с мило отношение и самите вие ще се чувствате удовлетворени от това.

Стрелец
Толкова неусетно се изтърколи тази година! Време е да направите равносметка на изминалите 12 месеца. И да изготвите плана си за следващите... Бъдете оптимисти - прекрасните мигове тепърва предстоят!

Козирог
Понякога искате повече, отколкото можете да понесете. Ето защо най-правилният подход тази седмица е просто да се радвате на това, което имате. Да забравите материалния аспект на живота и да се наслаждавате на емоциите.

Водолей
Дълго чакахте тези празници и сега е време да им се насладите с цяло сърце! Очакват ви толкова приятни мигове, че след това дълго време ще си спомняте за тях с усмивка. А и нищо чудно Дядо Коледа да ви донесе подарък, за който отдавна мечтаете!

Риби
Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт! Направите ли го, само хубави неща ще ви се случват. Тази седмица ще преоткриете възможностите си и ще надминете себе си. Празниците ще ви донесат щастие, каквото не сте изпитвали досега.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay