BacteFort - Изчистете невидимите паразити от тялото си сега!

Подарете си вътрешна хармония и здраве

BacteFort - Изчистете невидимите паразити от тялото си сега!

Човешкият организъм е гостоприемна среда за много бактерии и паразити. Част от тях са глистите. Понякога дори не подозираме, че ги приютяваме в тялото си. Някой хора разбират за тях едва след като посетят специалист. Често пъти симптомите за наличието на тези паразити са сходни с други заболявания (общо физическо неразположение, нарушен сън, болки в ставите и корема, нервност). Поради тази причина много хора изобщо не подозират, че имат глисти в организма.

Ето, че вече има решение на този проблем. Изцяло натурален и естествен продукт – BacteFort се бори за премахването на глисти и други паразити в организма, както и за превантивната им поява (за профилактика).

Поръчайте BacteFort Тук

Уникална комбинация от екстракти

BacteFort притежава безопасен и ефективен състав от растителни екстракти. Специално разработената му формула елиминира инфекциите в организма. Чрез традиционни начини е изключително трудно да се пречисти тялото, но благодарение на натуралния състав на BacteFort, това става възможно. Той стимулира процесите на образуването на урина, жлъчна секреция и храносмилането като цяло и по този начин пречиства тялото. Действа леко слабително, като това допринася не само за физическото освобождаване от паразити, но и до пълна детоксикация от отпадъчните продукти от глисти и др.

100% натурален състав

BacteFort постига всичко това благодарение на изцяло натуралния произход на съставките си. Те са подбрани така, че да прекъсват жизнения цикъл на всички бактерии и паразити в организма на човека.

  • Екстракт от орех – притежава антипаразитно и антибактериално действие. Помага за бързото и ефикасно премахване на паразитите, както всички шлаки и токсини.
  • Екстракт от мента – бори се с възпаленията, успокоява и омекотява, стимулира имунната система.
  • Екстракт от папая – спомага за нормализиране на храносмилателните процеси. Предотвратява подуването на корема, почиства червата и има противопаразитно действие. Дава сила и жизненост на организма. Намалява излишното количество на стомашни киселини.
  • Екстракт от фенхел (копър) – подобрява функцията на стомашно-чревния тракт, като стимулира работата на червата. Има успокояващо, диуретично и противовъзпалително действие.
  • Екстракт от тиква – съдържа голям процент кукурбитин – съдържа се в тиквените семки. Това е активно вещество, което има антиглистно действие.
  • Благодарение на уникалните съставки на BacteFort, още след първия прием се усеща подобряване в храносмилането. Продуктът е сертифициран и клинично тестван. Не съдържа ГМО и други вредни вещества. Не са регистрирани никакви странични ефекти и може да бъде приеман без лекарско предписание.

Как да приемате BacteFort?

За да се сдобиете с гарантирания ефект от препарата, трябва да сте сигурни, че поръчвате оригиналния продукт, тъй като поради голямата популярност съществуват фалшификати.

Както споменахме, лекарско предписание не се изисква, тъй като BacteFort не съдържа химически вещества, а единствено природни и натурални съставки. Прилага се веднъж да ден преди хранене. 30 капки от BacteFort се разтварят във 100-150 мл. вода на стайна температура.

Мнението на специалистите

Редица семейни лекари са се убедили в ефективността на BacteFort. Те категорично го препоръчват на своите пациенти. Продуктът е универсален, предназначен за цялото семейство – ефикасен и без странични действия. BacteFort бързо унищожава паразитите и напълно премахва проблемите, свързани с токсините. Едно удобно и изгодно решение, подходящо за цялото семейство.

Защо BacteFort?

Той има доказано полезно действие върху човешкия организъм. Ако сте се изправяли срещу различните видове паразити – глисти и бактерии – то препаратът е чудесно средство за цялостно изчистване. Напълно натуралния и естествен състав го прави безвреден е безопасен. BacteFort с лекота преодолява всички негативни ефекти от паразитите и инфекциите в човешкото тяло.

Искате да подобрите състоянието на вашия организъм? Готови ли сте да си подарите вътрешна хармония и здраве? Посетете официалния сайт на BacteFort и заявете Вашата бройка.

Посетете официалния сайт на BacteFort

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay