Александра Гърдева: „Първият ми спомен от баща ми е от абитуриентския ми бал"

Александра Гърдева: „Първият ми спомен от баща ми е от абитуриентския ми бал"

Александра Гърдева споделя за сложната история на връзката си с баща си Пламен Гърдев, който пристигна от Америка специално за да участва в "Биг Брадър". След 18 години раздяла двамата сега имат силни взаимоотношения.

"Първият ми спомен от баща ми е от абитуриентския ми бал. Оттогава поддържаме прекрасни отношения. Той е невероятният баща и аз не го обвинявам за нищо. Единственото чувство, което изпитвам към него, е любов", казва Александра за баща си, когото не е виждала близо две десетилетия. Тя добавя, че майка ѝ и баща ѝ са успели да запазят добри отношения през цялото това време и никога не са говорили лошо един за друг пред нея.

През 2022 г. животът на Александра се променя драматично, когато тя открива, че баща ѝ има син от предишна връзка, съществуваща много преди нейното раждане. Тази новина идва като шок за нея, тъй като тя изобщо не е знаела за съществуването на своя полубрат. Първоначално тя е съсипана от тази неочаквана семейна тайна, но с течение на времето успява да приеме ситуацията и дори изгражда близки отношения с новия си брат.

Днес Александра е благодарна за възможността да опознае по-добре баща си и да разшири семейството си, като включва полубрат си. Сложните пътища на живота понякога водят до изненадващи разкрития, но както показва историята на Александра, те също могат да доведат до новооткрита любов и връзки, които траят цял ​​живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay