Венета Райкова се похвали, че има връзка с чужденец

Венета Райкова се похвали, че има връзка с чужденец

Бившата телевизионна водеща Венета Райкова се похвали с връзката си с чужденец, заявявайки, че са заедно от три години. Интересът към личния й живот е намалял значително, но тя реши да повдигне темата, като сподели подробности за настоящия си романс.

"От 3 години имам връзка с чужденец", похвали се Венета Райкова, "3 години щастие. Започнах нова връзка и работа по нова книга по едно и също време преди 3 г. Сега 10-ата ми книга, която не е художествена измислица, е завършена и предадена в издателството. А връзката ми е топ - сигурно, защото Той е чужденец".

Райкова отбеляза, че началото на връзката ѝ съвпада с началото на нова работа и завършването на нейната десета книга, която не е художествена литература. Тя добави, че книгата е изпратена в издателството, а корицата се отпечатва в чужбина, вероятно в страната, където живее нейният партньор.

Някои обаче предполагат, че това е поредният рекламен трик от страна на Райкова, целящ да привлече внимание към новата й книга. Твърди се, че личният ѝ живот е доста скучен, откакто се разведе със съпруга си Тихомир, и тя не е имала други връзки оттогава. Дори по време на брака им се твърди, че мълчанието в спалнята им е било оглушително.

В последно време Райкова често говори за секс в профила си в социалните медии, предоставяйки подробности за предпочитанията си. "Поведението ѝ е по-скоро присъщо на загоряла незадоволена жена", коментират нейните последователи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay