Красив бюст след бременността? Има как!

Повдигане или силиконови импланти?

Много от нас не се довеярват лесно на идеята за силиконови импланти и е редно да има начин да решим проблемът "отпуснати гърди" и без да прибягваме до "изкуствени материали в организма ни".

Тази, които са отслабвали рязко с причина или без видима такава, знаят, че отпускането на бюста е почти необратимо. Същото важи и за майките, които са кърмили, а при някои кожата се отпуска дори само при забременяване и напълняване, а след това последствията не са никак красиви.

Естетичната хирургия има решение за тези промени, и то без сисликонови импланти да имат участие в него. Повдигането на бюста може да се направи с т.нар концентрично повдигане - малък разрез се прави или около ареолата, или с техника, при която се прави разрез под формата на буквата Т в областта на банела и към зърното.

И за двама метода има причина - първият се използва, когато бюста е много малък или със среден размер и отпускатнето не е много голямо, а вторият - ако кожата има нужда от значително прибиране.

Ако имате фобия от продължителни интервенции, не се притеснявайте да проучите тази процедура - цялата операция продължава не повече от час и половина и в повечето случаи се прави с местна упойка. Разбира се, при ваше изрично желание и най-вече - по преценка на анестезиолога, не се изключва възможността за обща такава.

Времето, за което пациентките се възстановяват е не повече от 5 дни, а вкъщи ще можете да се приберете след 24 часа, в които задължително трябва да останете под лекарски контрол.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay