Ето го човека до Геогри Христов

Ето го човека до Геогри Христов

Георги Христов разкри любовта си към мъж, в последното си интервю, заявявайки, че той го прави изключително щастлив. Въпреки че певецът не спомена пола на човека, който заема специално място в сърцето му, източници на "Уикенд" твърдят, че става дума за Йордан Раденков, който е скандалният бивш съдия от Агенцията по вписванията, замесен в корупционен скандал през 2017 г. Слуховете за тяхната връзка първоначално бяха опровергани, но сега изглежда, че са верни.

Изглежда, че двамата мъже са имали бурна, но постоянна връзка от около 15 години. Те споделят дълбока емоционална връзка, която ги свързва въпреки разстоянието и различията в характерите им. Докато Раденков е по-спокоен и търпелив слушател, Христов е по-темпераментен и склонен към спорове. Близките им обаче отбелязват, че Раденков винаги прощава на любимия си, независимо колко остри думи си разменят.

Въпреки че живеят отделно, за да избегнат дребнавите караници, Джордж и Йордан често говорят по телефона в малките часове на нощта. Тези разговори могат да продължат с часове, като Джордж обикновено поема водещата роля в дискусиите. Тяхната връзка не е лишена от конфликти, тъй като те се карат за различни неща, от практически въпроси до социални ангажименти. Въпреки това, техните разногласия никога не са сериозни и те винаги намират начин да се помирят.

Ето го човека до Геогри Христов

За да предизвика реакция от страна на Раденков или просто да привлече внимание, Джордж понякога разпространява фалшиви истории за любовния си живот. Веднъж той дори твърди, че има нов приятел, че е бисексуален, че е излизал с блондинки и други подобни твърдения. Тези изявления обаче са само опит да се предизвика интерес и ревност, а не отражение на действителните му чувства.

Връзката им беше изправена пред сериозно изпитание, когато Раденков беше арестуван за вземане на подкуп през 2017 г. и прекара няколко седмици в затвора. Въпреки че в дома му бяха открити допълнителни пари, Джордж твърдо вярваше в невинността на партньора си и подкрепи усилията му да съди държавата в Страсбург. За съжаление, делото не успя.

Трагичен обрат настъпва, когато майката на Джордж умира внезапно, което го оставя съсипан. Първоначално той обвинява стреса около ситуацията с Раденков за смъртта й, но с течение на времето тази причина избледнява. Сега двамата отново са заедно и се радват на връзката си, въпреки че избягват да правят големи крачки като сключване на брак, вероятно поради законовите ограничения в България.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay