Малко момиченце дава на майка си урок по прошка

Малко момиченце дава на майка си урок по прошка
Mary Katherine Backstrom / Facebook

Хората са написали и продължават да пишат океан от книги и есета за това как да прощаваме на онези, които ни нараняват. Но на много хора им е трудно да прощават, защото не разбират концепцията на прошката. Майката и блогърка Мери Катрин Бакстром имала уникалната възможност да научи важен урок от своята 3-годишна дъщеричка. Тя споделя публикация на своята страница във Фейсбук, в която описва резултата от малък спор с дъщеря си.

Решихме да споделим с вас тази истори:

"Дъщеря ми и аз имахме дълъг час преди лягане. Най-накрая я сложих да си легне и й казах: "Обичам те, Холанд, но нито дума повече тази вечер. Време е да спиш. Без повече суетене около плюшените играчки.

-Мамо?- чух аз по пътя към врата. Стиснах зъби и бях толкова разочарована. -Какво има, Холанд?-казах аз, а тя отвърна, че има нещо, което трябва да ми каже.

Малко момиченце дава на майка си урок по прошка Mary Katherine Backstrom / Facebook

Разбира се, че има какво да каже. Стоеше права в леглото си, с разрошена коса и течащи сълзи. "Мамо", каза тя, гледайки ме втренчено и с отрова в тънкото си гласче каза "Прощавам ти".

Тогава тя легна и започна да плаче. За секунда не знаех какво се случва. Не можех да осъзная какво и как ми е казала. Отидох до леглото, наведох се към нея и я попитах "Мила, ти знаеш ли какво означава прошка?"

Малко момиченце дава на майка си урок по прошка Mary Katherine Backstrom / Facebook

Лицето й беше подуто от плач, тя си зарови главата във възглавницата и промърмори "Да". Точно това трябваше да чуя. "Означава, че ти си сгрешила, а аз съм уморена от лудуване и сега ще заспя без да имам болка в сърчицето."

Тази вечер научих урок за прошката от своята 3-годишна дъщеря. Това беше и удар, освен урок. Тя беше права. Легнах до нея в леглото и я прегърнах, защото честно казано аз изпитвах болка.

Малко момиченце дава на майка си урок по прошка Mary Katherine Backstrom / Facebook

Малкото ми момиченце ми напомни, че не трябва да си лягам ядосана. Защото, когато го правиш, изпитваш болка. И знаете ли какво? На 35 години съм и трябва да й го призная: тя не греши..."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти