Работа мечта - милионер си търси асистент, който да пътува с него по света

Бизнесменът милионер и инфлуенсър Мат Лепре си търси личен асистент, който да пътува с него по света и да получава заплащане за тази мечтана работа. Свободното място стана супервирусно, но привлекателните условия на работа и атрактивното заплащане не са единствената причина хората да са толкова впечатлени от тази работа. Има още една стопляща сърцето причина, поради която Мат е обожаван от мнозина.

Обявата за работа звучи като мечта за много хора

Мат Лепре е предприемач в областта на електронната търговия. Той е на 30 и на тази възраст е пътувал до над 30 страни през последните пет години. Сега мъжът търси помощник, който да му помогне с управленските задължения по време на пътуванията.

"Пътувам без прекъсване, срещам се с ключови клиенти, помагам им да развият бизнеса си. Търся подходящ човек, който да може да ми помага при пътуванията ми", казва Мат в своето съобщение.

Не е необходим предишен опит. Но подходящият кандидат трябва да има страст към пътуването, да може да поддържа гъвкав график и да има орлов поглед към детайлите.

Причината за свободното място е изключително вълнуваща

Коментирайки предисторията на тази супер оферта, мъжът споделя, че собственото му тежко детство го е вдъхновило да помага на другите. Младият бизнесмен се надява тази мечтана работа да направи живота на един късметлия по-добър.

Мат казва: "Имам намерение да връщам. Реших, че ако мога да покажа на другите как могат да прекъснат ежедневието да работят, за да живеят, и да им дам живота и гъвкавостта, за които са мечтали, всичко това си заслужава."

Това не е единствената възможност, предлагана от този щедър човек

Още през 2020 г. Мат предлага работа на жител на Австралия, който да работи като негов виртуален личен асистент. Той ще получава 52 000 долара годишно, за да работи изцяло от вкъщи.

Лепре разбрал, че 1 000 000 австралийци са без работа и искал да помогне. "Израснах в западните предградия на Сидни, разчитайки на капки храна от Армията на спасението, тъй като самотната ми майка не можеше да си позволи хранителни стоки, така че за съжаление мога да разбера трудните времена, пред които са изправени хората", казва той в интервю. "Най-малкото, което мога да направя, е да дам работа на някой, който може да е без работа в момента и иска да работи от вкъщи."

Кандидатите, които се интересуват от мечтаната работа, могат директно да кандидатстват за позицията чрез уебсайта на Мат.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay