Жиголо ще бъде сред участниците в Big Brother?

Жиголо ще бъде сред участниците в Big Brother?

Биг Брадър се завръща след седемгодишно отсъствие на 8 октомври 2024 г., обещавайки по-смело и вълнуващо изживяване от всякога. Шоуто ще дебютира по Нова телевизия с участието на фенове, които могат да гласуват онлайн за един от съквартирантите. Водещите на сезона ще бъдат актьорът Башар Рахал и моделът Александра Богданска.

Жиголо ще бъде сред участниците в Big Brother?

Тази година в къщата ще живеят 16 души, като съставът им ще бъде разкрит по време на шоуто. Въпреки че все още няма потвърдени участници, слуховете предполагат, че скандални интернет личности ще бъдат сред обитателите. Травеститът Рашия и противоречивата поп-фолк звезда Ваня Великова са споменавани като възможни съквартиранти. Освен това се говори, че жиголото Йордан Йорданов също ще участва в шоуто. Тези твърдения се подкрепят от намалената активност на Рашия в социалните медии и подозрителните публикации на Великова, изглеждащи генерирани от изкуствен интелект.

Жиголо ще бъде сред участниците в Big Brother?

Интересът към шоуто остава висок, като много хора искат да станат част от това необикновено преживяване. Това издание на Big Brother ще бъде първото в неговата 20-годишна история без никакви финансови стимули за участниците. Те ще спечелят само потенциална слава и сувенир за последния човек, останал в къщата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay