Нова книжка от поредицата „Маргаритка“ превръща завръщането в детската градина в забавно приключение

„Мими и Биби на детска градина“ е вече на пазара.

Нова книжка от поредицата „Маргаритка“ превръща завръщането в детската градина в забавно приключение
Ciela

Посещаването на детска градина понякога е труден момент в живота на всяко малко дете и неговото семейство, а родителите невинаги успяват да обяснят добре защо е важно то.

Малко преди детските градини да отворят отново врати, на пазара се появява петата книжка от поредицата, създадена в помощ на родителите от сърцатия екип на "Маргаритка" – Яна Липованска, Виктория Величкова (Вики от "Мастило"), писателя Илия Деведжиев и художничката Веселка Велинова.

В "Биби и Мими на детска градина"  обичаните от хиляди деца Биби и Мими намират нов приятел на име Макси, който за първи път ще посещава тяхната детска градина и се страхува от поредица предизвикателства и проблеми, с които му предстои да се срещне.

Нова книжка от поредицата „Маргаритка“ превръща завръщането в детската градина в забавно приключениеCiela

Добре, че на помощ идват Биби, Мими, Маргаритка и Бухалчето, които превръщат ходенето на детска градина в незабравимо приключение. Защото освен че не е страшно, там човек може да хапне вкусна храна, да порисува наволя, да сътвори различни фигурки  от хартия или да намери толкова много нови приятели!

С петата книжка от поредицата, която превръща досадните задължения във вълшебно преживяване, сутрините на много родители никога повече няма да започват с репликата "Не искам да ходя на детска градина. Не искам, няма, няма!"

Нова книжка от поредицата „Маргаритка“ превръща завръщането в детската градина в забавно приключениеCiela

Защото  с Биби и Мими  ходенето на детска градина става истински празник!

"Маргаритка” се превръща в спасител на много родители още през 2016 г., когато на пазара се появява първият албум с нови аранжименти на някои от най-популярните български детски песнички. След впечатляващия успех, създателите на проекта, Виктория Величкова (Вики от "Мастило") и Яна Липованска, издадоха още един албум през 2018 г, а миналата година предприеха огромна крачка напред със създаването на изцяло авторски музикален албум, посветен на по-лесното усвояване на полезни навици.

Нова книжка от поредицата „Маргаритка“ превръща завръщането в детската градина в забавно приключениеCiela

Избрани части от всички музикални произведения от диска участват и във видео поредицата "Полезни Навици”, реализирана в партньорство с националната инициатива "Приказки без край”. През 2020 г. тази поредица бе продължена и на хартия с няколко цветни издания, създадени с много любов от екипа на "Маргаритка" и издателство "Сиела" – "Маргаритка и чистите зъбки","Биби и Мими отиват на море", "Маргаритка и вкусната храна", "Маргаритка и чистите ръце".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти