Господарка и робиня

Маски, корсети и камшици за модно списание

Тенденциите се сменят сезон след сезон, но са еднакви навсякъде. И само гениалните умове са способни да интерпретират масовото влияние по различен и оригинален начин. Използването на класическата комбинация "черно и бяло" достига всички граници на семплото и строго излъчване, но не ги престъпва.

Фотосесията на Корей Парлак за декемврийския брой на Marie Claire Турция показва фетиш страната на монохромните облекла. Балансът между сексапилно, безкомпромисно излъчване и строгост по-точно би могъл да се опише чрез използване на две популярни роли - господарка и робиня.

Новият поглед върху темата е осъществен с помощта на неповторимите Нина Рейндерс и Виктория Лапатова. Стайлингът е на Хакан Озтурк, като специалистът постига уникални визии, в основата на които стоят връзки и кожа. Корсетите на двете врани карат всеки, погледнал фотосесията, да се задъха многозначително. Кадрите предизвикват желание, впечатляват със своето разбиране за фетиш. Издигнатите в култ високи токове са акцент във всяка снимка. И противно на очакванията, фонът зад моделите в черна кожа изобщо не принадлежи на Царството на мрака.

На снимките в галерията ще видите маски, камшици, прилепнали кожени ботуши и всякакви други пособия, подбрани от стилиста, които спокойно могат да намерят своето приложение в леглото на всяка по-смела дама. А защо да не променим и мястото? Нина и Виктория са ни дали достатъчно добри идеи.
16 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay