Да се върна ли при бившия: ЗА и ПРОТИВ

Да се върна ли при бившия: ЗА и ПРОТИВ

Възстановяването на приключила интимна връзка зависи от много фактори и единствено вие можете да оцените дали е добра идея за вас. Възстановяването на отношенията може да бъде успешно, ако и двамата партньори са открити и готови да работят върху проблемите, които са довели до края на връзката. Важно е да се обмислят причините за раздялата и да се установи, дали проблемите могат да бъдат преодолени и доверието да бъде възстановено. Предвидете възможните предизвикателства и обмислете дали сте готови за тях.

Продължаването на връзката, след като тя е приключила, е лично решение, което трябва да се вземе спрямо конкретната ситуация и отношения. Ето ви няколко причини "ЗА" и "ПРОТИВ""

ЗА

Изградена основа: Ако връзката е била основана на силна връзка, взаимно разбиране и доверие, може да има основа за възстановяване и развитие на отношенията.

Преодоляване на причините за раздяла: Ако сте съзнали грешките или пропуските си в миналото, можете да се стремите да ги преодолеете и да изградите по-здрави отношения.

Споделен опит: Връщането към предишната връзка може да ви позволи да използвате опита си и да избегнете повторни грешки, които може да направите в нови връзки.

Чувство за нещо познато: Възстановяването на интимна връзка може да ви даде усещане за познато и уют, особено ако имате специална връзка и история с партньора си.

Любов и привързаност: Ако все още чувствате силна любов и привързаност към партньора си и вярвате, че сте готови да работите върху отношенията си, може да бъде ценно да се опитате да възстановите връзката.

ПРОТИВ

Отново същите проблеми: Ако проблемите, които са довели до края на връзката, не са били решени или са неразрешими, възстановяването на отношенията ви може да доведе до повторение на същите проблеми и раздяла.

Липса на доверие: Ако доверието е било нарушено по време на интимната връзка и не може да бъде възстановено, продължаването на отношенията може да бъде трудно и неуспешно.

Необходимост от личен растеж: Понякога е необходимо да се отдели време и внимание за личен растеж и самоосъвършенстване след края на интимната връзка. Продължаването на отношенията може да ви пречи да се фокусирате върху себе си и личния ви развитие.

Възможно е отново да ви наранят: Връщането към приключила връзка носи риск от повторно нараняване и разочарование, особено ако предишните проблеми не са били решени или ако са присъствали недоверие или нелоялност.

Пропускане на нови възможности: Ако се съсредоточите върху връщането към миналата връзка, може да пропуснете възможността да изживеете нови и пълноценни отношения или да откриете нови хора, които са по-съвместими с вас в настоящето.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay