Дневен хороскоп за вторник, 8 октомври 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 8 октомври 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Имате много важна работа, която трябва да свършите днес, за да избегнете сериозни проблеми, дори да са в далечното бъдеще. Вашата положителна енергия гарантира, че всичко ще бъде наред.

Телец

Днес ви предстои една малко неблагоприятна ситуация, но няма какво да направите, за да я избегнете. Това всъщност ще ви бъде добър урок, макар че вероятно бихте искали да го научите по друг начин.

Близнаци

Случва се да имате ревниви моменти и е много по-добре да го признаете, вместо да се преструвате, че сте съгласни с всичко и че се чувствате добре. Позволете на вашата половинка да знае как се чувствате.

Рак

Ще трябва да се справите с финансов проблем, който може да се превърне в голяма пречка, ако не се справите с него. След като видите дълбочината му, ще разберете какво трябва да правите.

Лъв

Днес през ума ви ще минат много интересни неща, но това не означава, че сте длъжни да ги споделяте с околните. Оставете днешния ден за размисъл, преди да започнете да действате.

Дева

Днес може да се сблъскате с непредвидено препятствие, но просто опитайте да преминете през него. Може да се наложи да преразгледате целите си и да се приспособите към ситуацията.

Везни

Трябва да отстъпите малко назад и да вземете важно решение, което ще се окаже по-трудно, отколкото сте мислели. Ще откриете, че вашите приятели и колеги са съгласни с вас за всичко.

Скорпион

Чувствате се малко по-стабилни от обикновено и вероятно ще кажете "не", дори когато наистина не ви интересува толкова много. Вашата нужда от конфронтация не е мощна, но трябва да й обърнете внимание.

Стрелец

Днес трябва да покажете интуитивната си страна. Покажете на хората, че чувствате болката и радостите, точно както и те. Покажете, че не сте безчувствени, както повечето хора смятат.

Козирог

Опитайте да не казвате "Да" на всичко днес, колкото и да ви се иска. Вашата положителна енергия може да направи нещата по-положителни, отколкото всъщност са. Вървите в правилната посока.

Водолей

Вашата сила отново е пълна днес. Може да почувствате, че е внезапен прилив на енергия, но всъщност я трупате отдавна. Днес е идеалният момент да включите плановете си в действие.

Риби

Чувствате се доста странно за нещо, което е важно за вас- може би кариерата или семейството. Можете да видите къде се намирате, но няма да знаете как сте стигнали до там.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay