Дневен хороскоп за неделя, 11 декември 2022 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 11 декември 2022 г.

Овен

Бъдете готови за малко действие. Достигате до критична точка в емоционалния си цикъл, когато сърцето ви се чувства тежко. Може да се почувствате притиснати от огромна тежест, сякаш сте засмукани от плаващи пясъци. Хванете се за клон и се издърпайте. Издигнете се над настоящата ситуация с помощта на възвишена перспектива.

Телец

В поредица от интензивни емоционални драми, последното нещо, от което се нуждаете, е още една. За съжаление, изглежда, че ще получите точно това. Отново се очертава невероятен романтичен сценарий, а емоциите ви са в буря. Задръжте неподвижно, изчакайте удара и след това продължете. Ако имате чувството, че ще избухнете, просто се отдалечете от ситуацията.

Близнаци

Във вашия свят днес има много заземяваща енергия, която може да потуши огъня ви. Каквото и да се случи, не оставяйте жаравата да догори. Едно от предимствата, които внасяте в групата, е силната динамика, която дава на хората смелостта да се променят. Бъдете боец ​​на ринга. Не забравяйте, че в края на деня трябва да сте доволни само от представянето на един човек - вас.

Рак

Заемете се с належащите въпроси днес, особено когато става въпрос за романтични проблеми и емоционални нужди. Имате цял батальон факти, които да ви подкрепят, така че стреляйте на воля. Вашите чувства са силни и интензивни. Не ги пренебрегвайте при никакви обстоятелства. Следвайте инстинктите си, преди да се доверите на нещо друго.

Лъв

Докато се опитвате да изразите мнението си днес, може да имате чувството, че някой рита пясък в лицето ви. Като дете на плажа, нямате нищо освен суровите елементи, които да използвате, за да се защитите. Използвайте един от най-големите си дарове - силата на ума си - за да се борите с противниковата сила. Способността ви да надхитрявате другите ще бъде най-мощният ви инструмент.

Дева

Вашата лодка вероятно ще бъде разтърсена до точката, в която вие и всичките ви вещи може да отидете зад борда. Бъдете готови да плувате на брега. Заземяването и стабилността са ключът към поддържането на здравословно отношение, особено когато става въпрос за непрекъснато променливи емоции. Проблемите, свързани с дома и притежанията на хората, вероятно ще изплуват по драматичен начин. Слушайте сърцето си за отговорите.

Везни

Успокойте се и се концентрирайте. Това е изключително чувствен ден, който вероятно ще събуди емоциите ви. Вие сте склонни да получавате информация от всяко едно от сетивата си, така че дръжте тези канали отворени и достъпни за нова информация, която се опитва да пробие. Не бързайте. По-добре е да възприемете резервиран, възприемчив подход днес.

Скорпион

Днес е вашият ден да блеснете във всяко отношение. Има концентрация на енергия във ваша полза, така че действайте смело и без колебание. Емоциите ви водят, а сърцето ви изостава с половин крачка. Нека това бъде началото на едно диво каране на изцяло ново влакче от приключения. Моментът е подходящ да водите.

Стрелец

Сърцето и емоциите ви са на една и съща страница, но може да не са на страницата, на която искате да бъдат. Възможно е да си припомняте събитие от миналото. Това, което някога е било щастлив набор от срещи, сега ви оставя да се чувствате сякаш има тръни в очите ви. Фокусирайте се върху настоящето и оставете миналото да стане история.

Козирог

Нека вашите чувствени, грижовни инстинкти блеснат. Разчитайте на шестото си чувство. Ако нещата загрубеят, не забравяйте, че имате способността да запазите хладнокръвие. Това не само е изключително важен инструмент, но също така е от съществено значение за поддържането на някаква стабилност в ситуацията. Дръжте се на крака през цялото време. Здравият ви разум зависи от това.

Водолей

Здравото заземяване е вероятно да бъде изключително важно за вас днес. Сърцата могат да бъдат разбити или спечелени, в зависимост от това колко добре играете картите си. Имайте предвид, че бавният и стабилен претендент най-вероятно ще спечели това състезание. Всичките приказки на света няма да ви доведат до никъде. Денят е подходящ за качество и действие. Недостатъчнте усилия ще доведат до лоши резултати.

Риби

Независимо от това колко бурята бушува извън контрол, вие ще можете да се справите с нея. Имайте доверие в здравословната си природа. Има причина, поради която отделяте време, за да разгледате детайлите и внимателно да планирате ходовете си. Днес е един ден, в който ще видите наградите от вашите усърдни действия, особено в любовта, красотата и най-дълбоките ви емоции.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay